fbpx
PSD-istul de la Transgaz Mediaș o duce bine și în vremea guvernării PNL: Fără studii, fără experiență, dar plătit cu 14.700 de lei pe lună

PSD-istul de la Transgaz Mediaș o duce bine și în vremea guvernării PNL: Fără studii, fără experiență, dar plătit cu 14.700 de lei pe lună

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaș este condus de Remus Lăpușan, numărul 2 din PSD Cluj, pe care PNL continuă să-l mențină în funcție de 1 an și 3 luni deja. Potrivit ziardecluj.ro, Lăpușan încasează 14.700 lei pe lună, deși nu are nici studii și nici experienţă profesională în domeniu.

În 2017, Remus Lăpușan a ajuns membru al Transgaz, iar acum ocupă funcția de administrator neexecutiv – președinte al Consiliului de Administrație. Din CA fac parte și Ion Sterian (administrator executiv – director general), Bogdan George Iliescu, Nicolae Minea, Petru Ion Văduva.

Conform CV-ului său, a absolvit Facultatea de Electronică și Comunicații în cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca (1990 – 1995) și Școala de Înalte Studii Posuniversitare – Managementul Sistemelor de Producție din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Nici experiența profesională nu are legătură cu obiectul de activitate al Transgaz. Lăpușan a intrat în câmpul muncii în 1998, la vârsta de 27 ani, conform CV-ului postat pe site-ul companiei. A fost administrator la firma SC Beridava COM Cluj-Napoca (firmă de distribuție de apă minerală) și agent de asigurări la UNITA SA Cluj-Napoca, în perioada 1999 – 2001. Apoi, din simplu agent de vânzare de asigurări și administrator a ajuns director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj. A ocupat această funcție în perioada 2001 – 2003.

Imediat după încheierea activității la AJOFM Cluj, Lăpușan a ajuns din nou director, dar de data aceasta la Uniqa Asigurări Cluj, funcție pe care a ocupat-o în perioada 2003 – 2011. În 2011, a fost promovat de la funcția de director la cea de președinte directorat CEO al Uniqa Asigurări de Viață. Încă ocupă această funcție.

Vezi continuarea pe ziardecluj.ro

Preluare ziardecluj.ro

Acest articol a fost citit de 70 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *