fbpx
Primarul VLAD OPREA si filiera elvetiana MAFIA DIN SINAIA

Primarul VLAD OPREA si filiera elvetiana MAFIA DIN SINAIA

Asa cum v-am promis, comntinuam povestea prahoveana cu iz penal internațional si care va atrage răspunderea autoritatilor romane, la nivelele de conducere din capitala României.

Dincolo de un posibil dosar cu parfum puternic penal internațional, cu implcatii profuinde institutionale prahovene, caz semnalat parchetului european, de către cea mai înalta autoritate din tara cantoanelor si prin care procurorul general european a primit sesizarea elvețiana, subliniem:

Episoadele noastre vor dezvalui cum gasca devoalata se joaca cu propietatea Statului Roman, propietatea privata, afectand si acaparand chiar si drumuri publice, folosind unii reprezentanti ai autoritatii locale sinaiene.

IMG 20201213 WA0008 IMG 20201213 WA0012 IMG 20201213 WA0006 IMG 20201213 WA0011 IMG 20201213 WA0010 IMG 20201213 WA0002 IMG 20201213 WA0004 IMG 20201213 WA0003 IMG 20201213 WA0007 IMG 20201213 WA0005 IMG 20201213 WA0009 IMG 20201213 WA0001

Continuam sa prezentam modurile prin care gașca politico-militara din județul Prahova a deposedat Statul Roman si cetățeni romani si străini atât de dreptul de proprietate, a bunurilor si a proprietatilor deținute pe raza localității Sinaia, cat si de dreptul de folosința al acestora. Este vorba de drepturile de proprietate si de folosința ale Statului Roman si ale acestor cetățeni asupra terenurilor si a imobilelor despre care urmează sa facem referire in complexa noastră ancheta jurnalistica.

Sub actul de comanda a mult alesului primar VLAD OPREA si a prietenilor acestuia, in coautorat, complicitate cu anumiti consilieri locali si chiar cu sprijinul conferit si chiar cu participarea sefului Politiei Locale Sinaia, Popa Gheorghe, au pus la cale acest plan diabolic prin care, după ce, in prealabil au ticluit si au pregătit acțiunii ilegale, au consfințit la emiterea, pe cai oculte si clandestine a unor acte, decizii si documente false atât in forma cat si in conținut, si pe care le-au introdus in circuitele oficiale procedurale interne ale instituției Primăriei Orașului Sinaia, pentru crearea unor așa-zise stări de legalitate aparenta, care sa le asigure posibilitatea de a-și atrage, in acest mod ilegal si acoperit, interese care exced limitelor de legalitate si prin care, aceștia, sa fie puși in deplina proprietate.

Prin acapararea suprafețelor de teren, aparținând unor terți, proprietari cu drepturi depline si care au avut si au, in continuare, asumate, respectate si îndeplinite obligațiile de plata a taxelor si a impozitelor aferente, pentru suprafețele pe care le dețin, ignorând documente veritabile, care atesta drepturile acestor proprietari, grupul infracțional organizat condus de Oprea Vlad, seful politiei locale si consilierii locali Maer Luciferina si Strafalogea Eugen, au introdus in fluxul primăriei, pe cai clandestine, documentele in speța, ticluite si fabricate cu concursul unor angajați ai instituției, creând astfel premise de cvas-legalitate, pentru anumite hotărâri si decizii, si chiar HCL nr. 247/2007, prin care membrii grupului infracțional descris au putut solicita si, respectiv, obține drepturile de proprietate si autorizații de construire, pe terenuri care nu le-au aparținut, niciodată, care au avut, continuu, de peste 60 de ani, proprietari definiți atestați si cunoscuți in evidentele primăriei.

Prin acest mecanism subteran, gruparea in speța, după deposedări ilegale si parcurgerea unor cicluri exhaustiv-nelegale de punere in proprietate a locotenenților edilului, a reușit sa obtina întreg spectru de condiții de legalitate, creând efectele vizate si  acoperind acest spectru extins si dezvoltat de infracțiunii grave, savarsite in grup organizat in forme agravante si continuate, inducând, generând si emițând o stare, inițial, de confuzie in actul de decizie al primăriei si, ulterior, o stare generala de temere si insecuritate, cu privire la rolul, funcțiile si importanta aparatului respectivei structuri de putere si administrație.

Stimați cititori, va rugam sa observați imaginile care prezintă nu doar simple locuri de parcare, sau garaje, construite ”(i)legal” in Sinaia, de gașca primăriei, pe terenurile proprietarilor si care sunt adevărate  imobile, case de locuit, reședințe de închiriat, pentru turiștii sezonieri si parteneri de turism ai edilului si al prietenilor  acestuia, a căror reședințe oficiale se afla la o aruncătura de bat de aceste cuiburi, respectiv vis-a-vis de terenurile unde grupul organizat o construit ilegal, cum este cazul primului exemplu pe care îl prezentam:  or. Sinaia, str. M. Kogălniceanu.

Faptele personajelor care formeaza acest grup criminal organizat, prin care au fost favorizați, de către anumiți funcționari de stat, cum ar fi Ionița Maria – jurist , Beatrice Rădulescu – secretar, Onorel Lovin, Maria Marin – sef serviciu tehnic urbanism, Filofteia Cojocaru – tehnician serviciul tehnic urbanism, Gherasim Mihaela – inspector sp. Cadastru, Voicu Ilie – inspector, toți din cadrul Primăriei Sinaia si cu ajutorul consilier juridic Moise Adina,  director, ing. Virgiliu Danie Nanu, Luciana Batrinca, sef serviciu cadastru  toți din cadrul OCPI Prahova si expertului judiciar Petcu Claudia, au prejudiciat atat Statul Roman, cati si cetateni romani si straini, din Sinaia.

Va rugam sa observati, stimati cititori, documentele expediate, pe adresa trusturilor de presa si a unor institutii, de catre autoritatea elvetiana responsabila de reprezentarea si protejarea intereselor cetatenilor acestei tari si care deja a creat efecte profunde in mediile cu atribut si competenta, ale unor cancelarii europene, acest scandal care se va declansa, in curand, alaturandu-se altora cunoscute si in curs de producere si care au erodat si subrezit, considerabil, imaginea Romaniei in exterior, afectata, in mare parte, datorita actiunilor grupurilor mafiote organiate, din cadrul structurilor de administratie romanesti si, in special, ca urmare a faptelor grave comise de grupurile de interese din justitie, cu accent pe justitia prahoveana, al carui segment coruptibil si corupt nu a fost, inca, devoalat, documentat, oficial, demantelat si dovedit, desi cazuistica romaneasca si, in principal, din Prahova, are un aport semnificativ in extinsa formula de coruptie politico-administrativa si institutionala din tara noastra.

Remarcam constructii ilegale de garaje, in locuri destinate parcarii, ansamblurile in speta fiind utilizate de Grupul OPREA VLAD pentru cumularea de venituri ilegale, prin inchirierea acestor spatii construite ilegal, in scop de turism de placere, activitatea  fiind coordonata de Popa Gh, subordonatul edilului, actiuni complexe, realizate prin obtinere-folosire de documente fabricate ilegal si clandestin si utilizate pe cai oficiale, ulterior, pentru a da valenta si pentru a justifica actiunile grupului de crima organizata, in contextul prevederilor si dispozitiilor HCL NR. 241 etc.

Vom continua.

Acest articol a fost citit de 380 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Primarul VLAD OPREA si filiera elvetiana MAFIA DIN SINAIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *