fbpx
Polițiștii fac percheziții în 5 județe: prejudiciu uriaș la bugetul de stat. Judetele vizate sunt : Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt.

Polițiștii fac percheziții în 5 județe: prejudiciu uriaș la bugetul de stat. Judetele vizate sunt : Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt.

Poliţiştii Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Olt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fac marţi 13 percheziţii domiciliare, în judeţele Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 1 ianuarie 2012 – 21 decembrie 2017, reprezentanţii unei societăţi comerciale  din judeţul Olt ar fi înregistrat în evidenţa contabilă a societăţii, operaţiunile desfăşurate cu alte societăţi comerciale, refuzând să prezinte organelor fiscale documentele legale, fiind cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 769.577 de lei, informează News.ro.

Cinci persoane urmează să fie duse la audieri.

La activităţi participă poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice din judeţele Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt.

Revenim cu noi informatii !!

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/stelian-ion-atac-la-udmr-o-sa-o-spun-abrupt-ca-sa-nu-ne-invartim-in-jurul-cozii-n-am-desfiintat-siij-pentru-ca-udmr-era-alaturi-de-psd/

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 194 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Polițiștii fac percheziții în 5 județe: prejudiciu uriaș la bugetul de stat. Judetele vizate sunt : Maramureş, Braşov, Ilfov, Buzău şi Olt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *