fbpx
PNL o tine langa cu angajarile controversate !! Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

PNL o tine langa cu angajarile controversate !! Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Primarul din Bistrița, Ioan Turc, și-a angajat încă un consilier, pe lângă cei existenți deja. Este consilierul cu numărul cinci! Pe această poziție a fost angajată Adeline-Cristina Cozma, care este și consilier local al comunei Rodna, dar – pur întâmplător –  și fata lui Sorin Cozma, fostul șef al Direcției Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI, informează jurnaliștii de la BISTRIȚEANUL.RO.

Sorin Cozma a fost trecut în rezervă în 2017, după ce a condus structura aproape un deceniu. Sorin Cozma a activat în SRI decenii bune, fiind angajat în 1992. Generalul nu s-a ținut departe nici de scandaluri, arată BISTRIȚEANUL.RO. Conform G4media, Academia de Informații a SRI cere în instanță anularea pentru plagiat a diplomelor de doctor în cazul mai multor generali SRI în rezervă, printre care și a lui Sorin Cozma.

Dosarul a fost înregistrat în 13 iulie anul trecut, la Curtea de Apel București. La primul termen de judecată, tribunalul declină competența de soluționare a cauzei în favoarea Tribunalului București. Primul termen de judecată stabilit de Tribunalul București este 6 aprilie.

Sorin Cosma a ajuns în SRI în 1992 grație faptului că soția sa de atunci, Pompilia Cosma, era nepoata directorului de la aceea vreme al SRI, Virgil Măgureanu. Între timp, P. Cosma a ajuns adjunct la Direcția F din SRI, care se ocupă de sistemele informatice, dezvăluia recent FLUX 24.

În perioada 1998-1999 Cosma a intrat într-o relație cu Elena Istode (alias ANACONDA), șef al Diviziei C din SRI, mai apoi șefa acoperiților. Istode a fost secretară la o centrală sindicală din Giurgiu și a absolvit Școala de la Grădiștea.

Istode și Cozma au fost trecuți în rezervă în aceeași zi.

Tânăra a absolvit Facultatea de Business, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Tot la această universitate a făcut și masteratul în domeniul „administrarea afacerilor în ospitalitate și turism”.

Sursa foto facebook

Acest articol a fost citit de 33 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *