fbpx
Pixul si cureaua lata !!! Cresc numarul de infectari !! Avocatul Piperea despre cresterea numarului de infectari.

Pixul si cureaua lata !!! Cresc numarul de infectari !! Avocatul Piperea despre cresterea numarului de infectari.

Avocatul Gheorghe Piperea, după creșterea numărului de infectări: Începe hotărât operațiunea pixul și cureaua lată.

Avocatul Gheorhe Piperea a comentat creșterea numărului de cazuri noi. Astăzi, GCS a raportat 100 de noi cazuri de infectare cu coronavirus în România. Piperea spune că e un semn că pandemia și-a încheiat vacanța în care președintele Klaus Iohannis susținea că se află.

„Începe hotărât operațiunea „pixul și cureaua lată, apa trece, pietrele rămân”. Azi s-a depășit pragul psihologic de 100 de rezultate pozitive ale testării. Vacanța în care plecase p(l)andemia s-a terminat. Succesul campaniei de injectare a fost deosebit – p(l)andemia a fost oprită. Dar numai un picuț, ca să poată fi derulată en fanfare campania electorală din interiorul penele.

Să ne reamintim, totuși că există minciuni, minciuni sfruntate, statistici și declarații ale lui Câțu și Iohannis”, scrie Piperea pe Facebook.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/certurile-pe-portofoliile-ministeriale-au-inceput-sa-iasa-la-suprafata-iulian-bulai-vrea-desfiintarea-ministerului-afacerilor-interne/

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 190 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *