fbpx
Picătura care a umplut paharul. Cum se poate destrăma coaliția de guvernare după clasarea dosarului 10 august

Picătura care a umplut paharul. Cum se poate destrăma coaliția de guvernare după clasarea dosarului 10 august

Decizia Tribunalului București de a clasa dosarul privind intervenția în forță a jandarmilor la protestul diasporei din 10 august 2018 a stârnit furia unor liberali de vârf. Acesta ar putea reprezentata un casus belli prin care liberalii să rupă coaliția cu USR-PLUS.

Clasarea dosarului 10 august încordează relațiile în coaliție.

Clasarea dosarului 10 august a stârnit imediat furia liberalului Rareș Bogdan. Acesta a spus că decizia reprezintă „O rușine pentru România, o rușine pentru sistemul judiciar”, declarând totodată că va cere redeschiderea dosarului la CEDO. Eșecul dosarului 10 august arată și incapacitatea ministrului Justiției, Stelian Ion. Tema dreptății în dosarul 10 august a fost una predilectă a celor de la USR atâta timp cât s-au aflat în Opoziție. Acum când controlează Ministerul Justiției se prefac că au uitat.

Sursa  : https://psnews.ro/picatura-care-a-umplut-paharul-cum-se-poate-destrama-coalitia-de-guvernare-dupa-clasarea-dosarului-10-august-501840/

Acest articol a fost citit de 35 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *