fbpx
PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE SUBSTANȚE TOXICE SI ARMAMENT.

PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE SUBSTANȚE TOXICE SI ARMAMENT.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Buzău au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în județele Vrancea și Bacău, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și trafic de produse sau substanțe toxice.

 La data 24 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de polițiști de investigații criminale, de investigarea criminalității economice, de la ordine publică și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în județele Vrancea și Bacău.

Activitatea s-a desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Buzău.

Citeste si : https://globalmedia.ro/politica/ultima-ora-klaus-iohannis-ii-baga-in-sedinta-pe-liderii-coalitiei-din-cauza-haosului-din-pnrr/

Din cercetări a reieșit că patru persoane (două femei, de 27 și 35 de ani și 2 bărbați, de 35 și 43 de ani), din Vrancea, ar fi deținut arme, muniții și substanțe toxice, pe care, în perioada martie-aprilie a.c., ar fi intenționat să le comercializeze.

arme1 arme2 arme3

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 7 arme letale deținute ilegal – o armă automată militară, o carabină, 2 arme de vânătoare semiautomate, 3 pistoale calibrul 9 mm, 1.000 de cartușe aferente, un recipient cu aproximativ 2 kg. de substanță ce pare a fi mercur, un pistol neletal deținut ilegal și 2 dispozitive de tip amortizor.

Față de cele două bănuite a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, bărbații fiind sub executarea unei pedepse privative de libertate.

Ulterior, instanța a emis pe numele celor două femei mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

În cauză, sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și trafic de substanțe periculoase.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

Acest articol a fost citit de 265 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE SUBSTANȚE TOXICE SI ARMAMENT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *