fbpx
Pe lângă senatoarea Șoșoacă, un alt parlamentar cu probleme penale a fost exclus din AUR

Pe lângă senatoarea Șoșoacă, un alt parlamentar cu probleme penale a fost exclus din AUR

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost exclusă din Partidul AUR de către Claudiu Târziu și Sorin Lavric .

Deputatul Dan Tănasă: E o decizie luată la capătul unui lung şir de întâmplări în care a transmis că nu e dispusă să respecte cadrul statutar al partidului

„Doamna Șoșoacă va părăsi toate funcțiile pr care le deținea din postura de parlamentar AUR.

”Decizia a fost luată de senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric și este susținută de forurile de conducere ale partidului”, a mai precizat biroul de presă, fără a oferi alte informații.

Surse din cadrul AUR au explicat pentru G4Media.ro că Șoșoacă a fost exclusă pentru indisciplină.

Potrivit acestora, unul dintre motive a fost inclusiv participarea senatoarei Șoșoacă, vineri seară, la o petrecere aniversară organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială. Invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon.

Am decis să-l excludem și pe deputatul cu probleme penale. Sunt excluderi, nu sunt parlamentari care au fost cumpărați”, a anunțat parlamentarul AUR.

Preşedintele AUR Bihor, Mihai Lasca, ales deputat la alegerile parlamentare, a fost condamnat penal pentru loviri şi judecat pentru constituirea unui grup criminal organizat.

Orădeanul în vârstă de 40 ani, patron al unei firme de pază, a fost trimis în judecată într-un dosar al procurorilor DIICOT pentru constituire de grup criminal organizat care avea ca scop racolarea de persoane afro-asiatice aflate în România şi călăuzirea lor în Ungaria.

În rechizitoriul procurorilor DIICOT sunt citate o serie de discuţii telefonice în care Lasca vorbea cu complicii săi despre „oile ălea negre” sau „mieluşeii ăia negri”, care vor veni „în flux normal” şi în număr mare pentru a fi scoase din ţară, având „vreo şaizeci pe stoc, şaptezeci de miei. Şi după aia mai culeg”.

Acest articol a fost citit de 63 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *