fbpx
PARTENERIATUL STRATEGIC MAREA BRITANIE – ROMANIA 2021: INVESTITII BRITANICE IN ROMANIA

PARTENERIATUL STRATEGIC MAREA BRITANIE – ROMANIA 2021: INVESTITII BRITANICE IN ROMANIA

 

PARTENERIATUL STRATEGIC

MAREA BRITANIE – ROMANIA

2021: INVESTITII BRITANICE IN ROMANIA

steaguri

Finantari internationale private: exporturi de capitaluri si proiecte de finantare majore si exclusive:

 • Mergers & acquisitions
 • Finantari si capitaluri support
 • Finantari in triunghi
 • Fonduri support Jeremy
 • etc

Accesarea si alocarea de instrumente bancare dedicate, pentru proiectele din Centrul “Support HUB” Romania si in spatiile emergente, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Austria, tarile baltice, Orientul Mijlociu, Marea Neagra – Marea Caspica, Asia etc, pe axele Berkeley Square si Canary Wharf City of London UK.

Interconectarea cu pietele globale de capitaluri din Marea Britanie, prin  asigurarea operarii unui act de management special, este securizata de o impresionanta echipa internationala britanica.

Provideri: companii si banci din Marea Britanie, parteneri ai renumitelor Barklays Bank si Santander Bank UK, cu aplicabilitate in noi formule comerciale, adaptate unor instrumente financiar-bancare transnationale revizuite si adaptate, in contextele aferente noilor scenario ale formulelor relationale comerciale, bancare si de legislatie internationala, conjugate orizonturilor post-Brexit, prin strategii ferme, optimizate in laboratoarele londoneze, ale caror proiectii, pentru HUB-ul investitional romanesc, au asumat, deja, riscul investitional in spatiul de referinta.

Desemnarea unor anumite tipuri de proiecte solicitate si promovate de partea romana, pentru a beneficia de aceste investitii britanice, sub forma de “accepted trade options”, pentru afaceri  & exclusive Romanian business scope & planning for implementing import-export banking leveraging solutions: petrol si gaze, energie, infrastructura, protectia mediului inconjurator, investitii economice si, in special, industriale, in contextul cererii si, respectiv, a ofertei romanesti pentru participarea si support-ul britanic in speta etc, conjugate superior deselor schimbari de legislatie si a obiectivului mutual stabilit-dezvoltarea economica a Romaniei.

global22

In pofida oportunitatilor interesante, oferite in plan de afaceri, investitorilor straini, platforma investitionala bancara va fi operata de entitati de prestigiu din Marea Britanie, iar programele complexe de monitorizare a etapelor de implementare a capitalurilor support, vor fi efectuate in stagii de dezvoltare, axate pe situatii economice in desfasurare, conform scenariilor cadru, prestabilite de parti.

Scenariile investitionale se vor axa pe anumite sectoare de piata, tipuri de activitati si entitati romanesti si straine, din Romania si din strainatate, in care participarea este comuna, romano-britanica, in contextul unor formule matriciale externe de inalta expertiza, pe directiile business & professional si in care posibilitatea de acces este restrictionata, atat pentru sectoare, tipuri de proiecte, cat si pentru companii si persoane.

Sectoare strategice vizate:

 • Guvernanta corporativa
 • Real Estate
 • Achizitii publice
 • Smart Cities
 • Infrastructura
 • Taxe si Impozite
 • Codul muncii
 • Recuperari de finantari internationale & stimulente
 • Energie, Petrol, Gaze, Protectia Mediului
 • Defence & Security (Maritime, Aviation, Cyber)
 • Legislatie romaneasca si internationala, in accord cu prev. si disp. noilor coduri – civil, comercial, fiscal etc.

Elita expertizei britanice in materie de economie, banci, credite, finantari internationale, investitii, a generat si asumat propunerea de parteneriat strategic, in vederea asigurarii programelor comune in cauza, in baza unor avansate studii si cercetari de specialitate, efectuate in Londra, la institutii de specialitate si care au concluzionat modalitatea de a sprjini, prin parteneriate sustenabile, economia romaneasca, tinand cont, in special, de factorii de inertie, capacitate de reactie a resorturilor autohtone, capabilitati economice, industriale si financiare indigene, reactia mediilor economice, financiare si bancare romanesti si, in special, de rezilienta avuta in vedere:

 • Evaluari complexe de risc investitional si evaluari pentru diferitele sectoare strategice
 • Analiza de risc bancar a asumat necesitatea asigurarii sprijinului pentru investitiile respective (International investment support)
 • Proiecte de infrastructura EPC, prin integrarea unor platforme globale, parte a unor programe speciale
 • etc

Exchipa de experti britanici si internationali ii include, printre altii, pe

Ian Deacon, lider exclusiv, specialist in economie si finantari mondiale, pe axe transnationale majore.

Ian Deacon

 “Being positive in a negative situation is not naïve. It’s leadership.”

 Nicholas Hammond – celebru avocat englez, cu o expertiza extinsa si cumulata, cunoscuta, recunoscuta si apreciata pe plan international, lider al echipei de experti britanici, care negociaza conditiile strategiilor si noilor politici Brexit, cu Uniunea Europeana, reprezentant al ECO INVESTMENT & TRADING Corporation.

Nicholas Hammond

 When you fear your struggles, your struggles consume you. When you face your struggles, you OVERCOME THEM.” 

Richard Hoover TD (avocat american, responsabil pentru sectoarele IT, legalitate si investitii | sr. lead expert officer), Christopher Melhuish CIB (recent a fost desemnat Relationship Director of Barclays Bank and Asset Finance Director of Banco Santander; in prezent este CEO al Arc Finance UK), Cameron Steer, Ph D (Doctor “computer science” with a growing fintech consultancy in the UK.) 

richrd

  

Parteneri strategici: DEFENCE UNLIMITED NATO CAGE LOAD 1, KATIA GROUP Romania, NATS, Lucas Communications, Metarom, CONPIROM, Global Media International, Amada Viva, Cornel Dinu-expert international, Altimapa Capital London.

global2

 Foto: dl C.D. Toma- Presedinte Consiliul Judetean Vrancea, dl Nicu Marascu, dl Ciprian Nica, dl Serban Curelaru, Managing Director Katia International Group of Companies (http://www.katiagroup.ro/here/) CSC Katia Solutions & Katia Overseas Expert Consulting and International Development (http://www.katia.ro), dr. Sorin Dobircianu, Regional Manager Europe DEFENCE UNLIMITED NATO (http://defenceunlimited.com/defence-unlimited-team/dr-sorin-dobircianu/,  www.defenceunlimited.com), dl Nae Daniel, Managing Director Global Media International Press Trust, dl Popescu Dian-expert international energie.

Acest articol a fost citit de 341 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *