fbpx
O firmă acționară împreună cu ministrul Năsui a aplicat pentru granturile cu scandal. Ministrul economiei: “Nu am știut. Nu este eligibilă” 

O firmă acționară împreună cu ministrul Năsui a aplicat pentru granturile cu scandal. Ministrul economiei: “Nu am știut. Nu este eligibilă” 

Asa e cand bagi mana in borcanul cu miere.. Nu poti sa nu te lingi mai mult sau mai putin. IN cazul de fata ministrul Nasui a comis-o rau de tot !!!

Ministrul economiei, politicianul USR Claudiu Năsui, are 20% din firma Muntenia Global Invest S.A, firmă care este controlată majoritar de familia sa. Tot la Muntenia Global Invest este acționară cu o cotă mică (0,061%) compania privată Metroul S.A. Iar  Metroul S.A. a aplicat în luna decembrie pentru un grant de investiții în cadrul Măsurii 3, schema de ajutor de stat pentru afacerile afectate de pandemia de COVID-19 aprobată chiar de Ministerul Economiei, condus de Năsui.

Aplicația a fost pentru același program pentru care ministrul a depus plângere la DNA, anunțând că suspectează fraude.  Ministrul economiei, Claudiu Năsui, deține, conform celei mai recente declarații de avere publicate în decembrie 2020, acțiuni la Muntenia Global Invest S.A. și Bio Carpatherra SRL.
Citeşte întreaga ştire: O firmă acționară împreună cu ministrul Năsui a aplicat pentru granturile cu scandal. Ministrul economiei: “Nu am știut. Nu este eligibilă”
Sursa:Libertatea.ro

Acest articol a fost citit de 232 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *