fbpx
Noul iPhone 13 pare că vrea să rupă concurența: noi funcţii care vizează filmarea şi fotografiile

Noul iPhone 13 pare că vrea să rupă concurența: noi funcţii care vizează filmarea şi fotografiile

Apple încearcă să compenseze la iPhone 13 cu câteva îmbunătăţiri software în ceea ce priveşte captura video şi foto, informează News.ro.

Conform surselor Bloomberg, seria de iPhone pe care Apple o va prezenta în toamnă, care, cel mai probabil, se va numi iPhone 13, va veni cu trei noi funcţii care vizează filmarea şi fotografiile.

Cele trei sunt “Cinematic Video”, captura video ProRes şi o serie de opţiuni noi în ceea ce priveşte prelucrarea fotografiilor.

Cinematic Video va fi nou mod de captură video, în formatul portret (cu telefonul ţinut vertical). Acesta va încerca să îmbunătăţească acest fel de filmări cu mai multe artificii tehnice, printre care blurarea fundalului.

ProRes este o facilitate care promite mai multă flexibilitate în editarea filmărilor. Din câte se pare, va fi corespondentul pentru video al funcţiei foto ProRAW de anul trecut.

În ceea ce priveşte prelucrarea fotografiilor, va exista un set de opţiuni de editare care va funcţiona într-un mod similar filtrelor, însă, modificările nu se vor aplica în întregime imaginii, ci doar anumitor elemente, alese de utilizator.

Dincolo de îmbunătăţirile software, care, cel mai probabil, vor fi disponibile doar pe noua serie de iPhone-uri (chiar dacă ar putea fi implementate şi pe modelele mai vechi), noile iPhone-uri vor veni cu un număr mic de noutăţi.

În afara clasicului upgrade de chipset, iPhone 13 ar urma să aibă un breton mai mic şi un ecran cu o rată de refresh de 120Hz. Noua serie va fi compusă din trei modele similare ca dimensiuni cu cele de anul trecut.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/trafic-restrictionat-pe-sensul-urziceni-buzau-pe-dn2e85-intersectie-spre-florica/

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 195 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Noul iPhone 13 pare că vrea să rupă concurența: noi funcţii care vizează filmarea şi fotografiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *