fbpx
Nici o zi fara scandal in minunata noastra coalitie !! USR-PLUS vs. P.N.L. !!! Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, atac dur la Rareș Bogdan: A mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat / Peneliștii au furat de au rupt

Nici o zi fara scandal in minunata noastra coalitie !! USR-PLUS vs. P.N.L. !!! Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, atac dur la Rareș Bogdan: A mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat / Peneliștii au furat de au rupt

Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, atac dur la Rareș Bogdan: A mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat / Peneliștii au furat de au rupt.

Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, îl acuză pe Rareș Bogdan că „a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj” și susține că acesta este motivul pentru care europarlamentarul PNL atacă conducerea USR și miniștri ai USR PLUS, „pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele”.

Emanuel Ungureanu a mai scris pe Facebook că „peneliștii au furat de au rupt” și că „până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi”.

Deputatul USR PLUS a publicat și o listă în care susține că sunt trecute mai multe contracte derulate de o societate deținută în trecut de Rareș Bogdan cu Spitalul Județean din Cluj.

Mesajul integral postat de Emanuel Ungureanu pe Facebook: 

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!
Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.
Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.
Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj.
Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.
De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.
Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi.
Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis.
Asta este viața.
Gata cu hoțiile!”

Recomand în prealabil să consumați și ceva pentru senzație de vomă…”, a dezvăluit Ungureanu pe pagina sa socializare.

Cititi articolul integral pe : https://www.capital.ro/umilinta-crunta-pentru-rares-bogdan-dezvaluiri-soc-despre-europarlamentar-gata-cu-hotiile.html

Foto:G4media.ro

Sursa : G4media si Capital.ro

Acest articol a fost citit de 37 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *