fbpx
Ministrul Energiei Virgil Popescu ”a descoperit apa calda”!!!

Ministrul Energiei Virgil Popescu ”a descoperit apa calda”!!!

Ministrul Energiei Virgil Popescu „a descoperit apa calda”.

Tot sistemul public este plin de angajați fictive sau care au acelai atributii cu inca 3-4 colegi, oameni care iau bani pentru nemunca.
In timp ce zona privată se plange de lipsa fortei de muncă la stat avem angajati cu duiumul si angajate care indulcesc privirea si viața sefilor.
Asta da eficientă.

Acesta a declarat la Digi 24 ca exista in randul minerilor persoane angajate fictiv si nu lucreaza in mina!!

“În urma acestui protest, chiar din rândul minerilor mi-au venit tot felul de informații că există persoane care sunt angajate și care practic nu lucrează în mină. Sunt angajate fictiv. Aceste lucruri trebuie analizate, rezolvate și curățat  Complexul Energetic Hunedoara de asemenea practici, pentru a putea pune de o bază solidă.

Nu cred că este o soluție ceea ce s-a întâmplat. Soluția cu plata salariilor oricum era rezolvată prin această ordonanță am dat-o și inițiat-o în urmă cu două săptămâni înainte de pornirea acestui protest”, a afirmat Popescu.

Acesta spera ca procesul de reorganizare a CEH, sa fie finalizat intr-o luna si jumatate!!

Ministrul se va intalni azi ,marti 23.02.2021, cu reprezentanții Termocentralei Mintia, președintele Consiliului Județean Hunedoara și sindicate.

“Mâine am o întâlnire cu cei de la Mintia, cu președintele Consiliului Județean Hunedoara, cu prefectul, cu sindicatele, pentru a discuta o posibilă preluare a Termocentralei de la Mintia, în așa fel încât să reușim să punem din această societate plină de datorii, CEH, care practic a fost falimentată cu bună știință de cei de la PSD. Să reușim să facem două societăți care să fie viabile. Una a administrației locale și una în continuarea Ministerului Energiei.

Este realizabil. Am început anul trecut. Suntem pe faza de final. Birocrația juridică din timpul procedurii de insolvență a făcut să dureze procesul atât de mult. Contestația la tabloul crediterilor, acțiuni în instanță de declanșare a falimentului, respingerea acestora. Toate acestea au fost cu termene în instanță care s-au prelungit și s-a ajuns într-o situație în care societatea nu mai are fonduri suficiente. Din extracția de cărbune nu se pot acoperi toate cheltuielile.

Există riscul de autoaprindere a cărbunelui din interiorul acestor mine și trebuie să preîntâmpinăm acest lucru”, a afirmat ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Sursa : Digi24.ro

Acest articol a fost citit de 237 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *