fbpx
Mihai Tudose publică un document HALUCINANT din Guvern: miniștrii nu mai semnează nimic

Mihai Tudose publică un document HALUCINANT din Guvern: miniștrii nu mai semnează nimic

Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, publică o Hotărâre de Guvern care a trecut prin circuitul de avizare, dar pentru 7 din 8 miniștrii au semnat oamenii din subordine. Tudose consideră că este îndreptățită suspiciunea legată de faptul că acești miniștri au, de fapt, alte interese și nu conducerea domeniului pentru care se află în funcție.

”Guvernul fantomelor”

Săptămâna trecută a fost adoptată în ședința de Guvern o hotărâre pentru modificarea și completarea anexelor 2 și 3 la HG nr 531/2021.

Această HG a fost apoi publicată în Monitorul Oficial.

Până aici nimic deosebit…

Dar de aici începe ,,poza” realității incredibile în care ,,funcționează” acest guvern!!!

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/ce-pica-pe-zar-si-paraindarat-o-veche-metoda-de-facut-bani-dar-actualizata-vremurilor-noastre-de-catre-psd-patronul-unei-firme-de-constructii-a-imprumutat-psd-cu-445-000-de-lei-la-8-zile-dupa-ce/

Actul este semnat de prim-ministru și contrasemnat de 8 (opt) miniștri. Doar că dintre cei 8 miniștri doar 1 (unu) semnează el singurel, iar pentru ceilalți 7 (șapte) semnează alte persoane de prin ministere… Și nu numai secretari de stat. Nu! Avem la semnatari și doi secretari generali și chiar și un secretar general adjunct!!! Până la ce nivel va merge această ,,delegare de competență“ care devine regulă? Până unde poate merge fuga de răspundere? Sau incompetența? Sau ambele?

De ce au dorit aceștia să fie miniștri? Devine clar că nu pentru a conduce ministerele, ci pentru a face ,,alte lucruri” pentru ei sau găștile de unde provin și care i-au susținut…..

Nu mai vorbim despre cât de șubredă este construcția juridică a unui astfel de act semnat/ contrasemnat de funcționari publici care nu prea au competența legală pentru asemenea acțiuni!

Este evident că avem un guvern de fantome gălăgioase care bântuie haotic prin ministere…

Fantome fără substanță conduse de Duhul-Rău care se dă drept prim-ministru….De ce nu vă duceți voi să vă jucați în vreun castel părăsit și să nu mai nenorociți o țară întreagă?”, scrie Mihai Tudose.

 

Sursa : stiripesurse.ro

Sursa foto : https://www.facebook.com/MihaiTudoseDeputat.

Acest articol a fost citit de 27 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Mihai Tudose publică un document HALUCINANT din Guvern: miniștrii nu mai semnează nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *