fbpx
Mare deschidere azi de la ora 11, in Buzau!!! Pizzeria VIA NAPOLI.Adevarata pizza napoletana!

Mare deschidere azi de la ora 11, in Buzau!!! Pizzeria VIA NAPOLI.Adevarata pizza napoletana!

Azi ora 11.00 are loc deschiderea uneia dintre cele mai autentice pizzerii din oras. VIA NAPOLI.

Via Napoli

Incepandu-si ucenicia ca si pizzer in Napoli, apoi continuand 18 ani in diferite tari, iata ca buzoianul nostru Radu Ionut in varsta de 35 ani, se decide ca impreuna cu partenera sa de viata, sa puna bazele unei afaceri de familie,  aducand gustul autentic de pizza de Napoli, pe strada Columbelor la nr.11.

Radu Ionut IMG 20210113 WA0001 IMG 20210113 WA0002

Bazandu-se pe experienta acumulata, acesta ne pune la dispozitie un altfel de blat maturat intre 48-72 de ore ,folosind doar ingrediente de calitate superioara toate acestea apoi fiind introduse intr-un cuptor cu lemne de fag.

https://www.high-endrolex.com/4

cuptor lemne1

Livrarile fiind gratis la domiciul clientului, dar venind cu o noutate  pe piata de profil, clientii care doresc sa-si ridice pizza dupa Str.Columbelor nr 11 beneficeaza de 10% reducere sau au posibilitatea sa primeasca o sticla de suc gratis.

Va prezentam in continuare meniurile cu care acesta va intampina.

meniu CamScanner 01 12 2021 16.59 4

Acest articol a fost citit de 560 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *