fbpx
Marcel Ciolacu, apel către români: ‘Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort’

Marcel Ciolacu, apel către români: ‘Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort’

PSD a lansat o campanie pentru creșterea alocațiilor. Marcel Ciolacu îi invită pe români să se implice și să le ceară parlamentarilor PNL, USR PLUS și UDMR din județul lor să voteze pentru mărirea alocațiilor.

„Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort. Sper că ambii vor înțelege că nu contează al cui e amendamentul, ci mai important este ce înseamnă pentru copii majorarea alocațiilor.

Intră și tu pe psd.ro/alocatii și cere-le parlamentarilor PNL/USR/UDMR din județul tău să voteze pentru mărirea alocațiilor!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Copiii românilor au cea mai mică alocație din Uniunea Europeană, susține PSD.

„Vrei să continue așa? Fii una dintre vocile care apără cei 4,3 milioane de copii!

Scrie-le parlamentarilor din județul tău și întreabă-i chiar TU de ce nu au prevăzut în bugetul pe 2021 dublarea alocațiilor copiilor, conform promisiunii lor”, este mesajul social-democraților.

 

Acest articol a fost citit de 261 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *