fbpx
Marcel Ciolacu: 478 de milioane de euro din fonduri europene au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari

Marcel Ciolacu: 478 de milioane de euro din fonduri europene au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a transmis, marţi, un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis căruia îi atrage atenţia că tăcerea îl face complice la ceea ce numeşte ”mafia PNL-USR din Guvern”. ”478 de milioane de euro – fonduri europene nerambursabile destinate sprijinirii firmelor româneşti au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari”, susţine Ciolacu, referindu-se la platforma informatică pentru Măsura 3, unde există suspiciuni cu privire la aplicaţiile depuse.

Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis!! Oare cât mai protejaţi mafia PNL-USR din Guvern??! Aţi închis ochii blajin când PNL a furat sute de milioane de euro în plină pandemie, cu achiziţiile de măşti şi ventilatoare de la UNIFARM. Acum staţi şi vă lustruiţi schiurile în timp ce miniştrii, pe care i-aţi pus peste capul poporului care a votat altceva, fură cu nesimţire şi banii europeni! 478 de milioane de euro – fonduri europene nerambursabile destinate sprijinirii firmelor româneşti au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta susţine că ”miniştrii şi prietenii lor au dat iama, după bunul plac, prin platforma electronică, măsluind rezultatele în timp ce antreprenorii oneşti sunt în pragul falimentului”.

Acest articol a fost citit de 16 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *