fbpx
Mai sunt si oameni competenti numiti in functii :FELICITARI !! Schimbări surpriză – Corina Popescu, din Consiliul de Administraţie al Electrica Distribuţie, preşedinte la Electrica Furnizare

Mai sunt si oameni competenti numiti in functii :FELICITARI !! Schimbări surpriză – Corina Popescu, din Consiliul de Administraţie al Electrica Distribuţie, preşedinte la Electrica Furnizare

Corina Popescu, directorul executiv al Electrica SA, va fi preşedintele Consiliului de Administraţie Electrica Furnizare, potrivit surselor noastre, pentru a se ocupa de procesul de liberalizare a pieţei energiei electrice din grupul Electrica.

Sursele noastre ne-au spus că, ieri, Consiliul de Administraţie Electrica SA a decis ca doamna Corina Popescu să nu mai fie preşedinte CA la Distribuție Energie Electrică România SA tocmai pentru a-şi exercita noua funcţie la Electrica Furnizare, în condiţiile în care nu poate fi în ambele parţi din cauza unbundlingului.

Contactaţi de noi, oficialii Electrica ne-au spus: “Conform regulilor de guvernanță corporativă, Consiliul de Administrație al Electrica SA mandatează reprezentantul Electrica SA în Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) companiilor operaționale din Grup să voteze inclusiv numirea de membri ai Consiliilor de Administrație ale acestor societăți.

În acest sens, Consiliul de Administrație al Electrica SA a aprobat în ședința de marți, 26 ianuarie 2021, anumite modificări ale componenței Consiliilor de Administrație ale companiilor operaționale din Grup, acestea urmând să fie implementate după aprobarea în Adunarea Generală a Acționarilor acestor companii. În momentul în care vor avea loc respectivele ședințe AGA, vom comunica în mod transparent deciziile adoptate, inclusiv prin publicarea pe site-urile companiilor operaționale din Grup a componenței Consiliilor de Administrație”.

La începutul lunii ianuarie, Electrica a anunțat finalizarea primei etape a fuziunii prin absobție a celor trei companii de distribuție a energiei electrice din cadrul Grupului, care, de la 1 ianuarie 2021, au devenit Distribuție Energie Electrică Romania SA (DEER). Actualul Consiliul de Administrație al Distribuție Energie Electrică Romania SA este format din: Georgeta Corina Popescu -Președinte, Livioara Şujdea -Membru, Mirela Dîmbean Creta -Membru, Mircea Modran -Membru, Stefan-Alexandru Frangulea -Membru. Emil Merdan este directorul general al Distribuție Energie Electrică Romania SA.

Acest articol a fost citit de 374 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *