fbpx
MACELUL MAI SI MAREA PROVOCARE PENTRU LUCIAN BODE TRECE PRIN PRAHOVA  CUM VOR MILITIENII SA LOVEASCA IN EXECUTIV SI IN APARAT

MACELUL MAI SI MAREA PROVOCARE PENTRU LUCIAN BODE TRECE PRIN PRAHOVA CUM VOR MILITIENII SA LOVEASCA IN EXECUTIV SI IN APARAT

MACELUL MAI SI MAREA PROVOCARE PENTRU LUCIAN BODE TRECE PRIN PRAHOVA. 

CUM VOR MILITIENII SA LOVEASCA IN EXECUTIV SI IN APARAT.

CARACATITA ISI ARE ORIGINILE IN PRAHOVA. NEPOTISMELE SI METEHNELE DIN PREZENT, ALE COL. CORNELIU PALTANEA SI A ACOLITULUI SAU, CRESCUT LA SCOALA SA INFRACTIONALA: COL. MARIN CONSTANTIN

Pentru a intelege macelul de la Scoala de Politie Vasile Lascar din Campina, explicam cititorilor nostri caracatita formata din cadrele MAI si ofiterii de informatii, care intretin si exploateaza gruparea mafiota prin care aceste elemente folosesc functiile detinute, in divese sisteme, pentru a cumula avantaje in plan personal si de grup.

Similar cazului Jenica Tabacu, explicat de presa de specialitate, prin care col. Marin Constantin ar fi excelat, alaturi de cativa ofiterasi campineni, si prin care vectorul a fost documentat complex, pe multii bani ai statului, cheltuiti “fara numar” si prin care persoana directorului muzeului B.P. Hasdeu a fost incadrata informativ si lucrata, multi ani de zile, in zadar, acelasi TITI Marin a excelat si in cazul I.C.P.T. Campina, neneorocoind si viata familiei MIREL Tariuc si a tatalui acestuia Anatol Tariuc, persoane care nu au incalcat vreo lege, dar care au atras atentia acestor impostori, pripasiti prin SRI si care, acum, au pensii grase.

Paltanea este retras in compania Lecarro, alaturi de fiul sau, Octavian, semnalat de unele surse din sistemul mnational de aparare, ordine publica si siguranta nationala, in legatura unui jurnalit de la un post de televiziune central, care a lucrat, la randul sau, in sistem si care, in prezent, ii pregateste, stimabilului domn ZDREANTA – Portocala, semi-Procurorul Negulescu, exclus din sistem, cateva emisiuni de dizertatie publica, pe teme de justitie. Va dati seama de implicarea gastii condamnat penal: Paltanea Corneliu – Marin Constantin in etica TV, pe teme de justitie? Oare ministrul de resort, stimabilul domn BODE LUCIAN si echipa dansului, din conducerea MAI si din departamentele de specialitate, ce parere au?

Paltanea a lucrat cu Marin Constantin, pe care l-e educat, corespunzator. Marin, un simplu muncitor intr-o rafinarie, a operat caracatita Paltanea Corneliu & Dumitrache Gheorghe, ofiter de comanda arestat si condamnat, de o instanta din Romania, pentru grave fapte penale.

Copiii lui Dumitrache lucreaza, astazi, in doua sisteme nationale de informatii. Unul dintre acestia este casatorit cu fiica lui Liviu Luca, marele sindicalist, al carui dosar a inceput a fi documentat, complex, de catre… cine credeti? Chiar de comandantul Paltanea Corneliu si acolitii sai, preluat, apoi, de Marin Constantin si care, ulterior, prin actul sau de comanda, a stabilit si luminosul drum al sindicalistului: exact in puscarie, unde, chiar si acum, este in executarea unei pedepse privative de libertate, acesta fiind condamnat, alaturi de altii, intre care il mentionam si pe recent hotelierul Mihai Sorin, finul lui Liviu Luca, la ani grei de puscarie.

Silviu Dumitrache este “comandant” asa se intituleaza el, in fata colegilor, a prietenilor care-l toarna, continuu, la randul lor, pentru ca si cercul de prieteni si rude este folosit in combinatiile si in jocurile ne-operatrive ale “Doi si-un Sfert”, dar si de alte structuri cu ‘atributii’ de linie si in materie, sa zicem.

Silviu Dumitrache are o misiune de indeplinit:

sabotarea & subminarea actelor de comanda ale domnilor Bogdan Despescu si Eduard Miritescu, inalti ofiteri din conducerea Politiei Romane, care, in prezent exercita actele de comanda.

Efectul direct al actiunii “comandantului” Dumitrache il reprezinta destructurarea actului de conducere exercitat de ministrul Lucian Bode, care trebuie compromis politic.

Pentru ca cei doi inalti ofiteri, Despescu B. si Miritescu E., au ajuns in elita politiei, in structurile de comanda si de conducere, plecand si fiind transferati, promovati si avansati din I.P.J. Prahova, macelul are loc in Prahova.

Astfel, actiunea informativ-operativa initiata de echipa DUMITRACHE SILVIU, isi are originile in Prahova si a inceput, in paralel: mass-media, cu toate ingredientele-picanteriile de denigrare publica, dar si un act de control, oficial, la Scoala Vasile Lascar din Campina, obiectiv de importanta strategica, coagulat de nepotisme si in care banul public este sustras si pierdut in neant, comenzile unitatii in cauza cheltuind banul public mai mult in scopuri personale, decat in interesul unitatii.

In acelasi fel, si actele de control efectuate pe doua directii, respectiv CORPUL DE CONTROL AL MAI si cel al Serviciului Cercetari si Verificari Interne, trebuie sa releve aspect grave, de ordin penal, in legatura cu Despescu Bogdan-Miritescu Eduard-Bode Lucian, formula aceasta reprezentand, in fapt, obiectivul actiunii coordonate de “comandantul” Dumitrache Silviu. Acesta apare din ce in ce mai des in Prahova si vegheaza, atent si vigilent, indeaproape, actiunea de discreditare a cadrelor din conducerea MAI si a ministrului de resort.

MAI 5 Silviu Dumitrache MAI 4 MAI 3 MAI 2 MAI 1 Botea Bogdan Marin Constantin

Principala sursa folosita de echipa DUMITRACHE, in actiunea “Scoala Vasile Lascar”, cine credeti ca este, stimati cititori?

Vesnicul turnator, de serviciu, Bogdan Botea, fost muzeograf la muzeul Iulia Hasedu, cel care a turnat-o, desi nu a incalcat vreo lege, pe directorul Jenica Tabacu, persoana cazuta in dizgratiile lui Paltanea si a rudei sale din cadrul biroului Campina. (https://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/42051/Cum-opereaza-SRI-cu-informatorii-si-ce-fel-de-informatii-cauta-SRI-cu-privire-la-numitii-B-P-Hasdeu-si-Jenica-Tabacu.html)

Pe linia asta au venit, in actul de control, politistii de la Bucuresti, mare parte din acestia, neexperimentati, neinformati si care au dovedit lipsa de profesionalism, pe fondul unor comportamente care dezonoreaza atat MAI, cat si Politia Romana, proferand jigniri, exercitand amenintari, pentru ca, pe fondul actiunilor lor de intimidare, sub presiune psihologica, ofiterii si cadrele din scoala sa declare aspecte nereale, dar care sa fie consemnate in documente oficiale (declaratii si acte de control) si prin care sa se confirme obiectivele fixate si pe care le-am prezentat, mai sus. Va dati seama cum este cheltuit, in zadar, fara efect benefic, de fapt fara niciun rezultat, banul statului, intrucat adrele MAI se deplaseaza la Campina, de la Bucuresti si, de asemenea, ii solicita pe angajatii scolii, in nenumarate randuri, la Bucuresti, de atatea luni? Cine, oare, plateste aceste deplasari si cine justifica cheltuirea banului public, pentru activitati care n-aduc niciun beneficiu, creaza probleme grave de sistem, le amplifica pe cele existente si blocheaza, total, actul educational, administrativ etc, al acestui obiectiv al Politiei Romane? Dar, oare, cum reactioneaza conducerea Politiei Romane si cea a ministerului de resort, avand in vedere gasca DUMITRACHE si legaturile cu Clanul Paltanea – Marin Constantin, informatorii fiind aceiasi, utilizati de gasca aceasta?

Botea Bogdan, (principala sursa a militienilor de la HAI DINAMO!) nu a absolvit vero scoala militara sau din sistemul intern de politie MAI si a fost incadrat in politie din viata civila, “din susrse externe”, pentru merite deosebite, la fel si sotia sa, Botea Manuela, care, la randul ei, isi toarna colegii.

Nepotismele acestor angajati au creat, in timp, un sablon functional, cu reguli precise si mecanisme bine definite si articulate, care au capacitate de auto-reglare si adaptare la orice situatie sau scenariu aparut si care poate sa se constituie in vreo amenintare, pentru formula descrisa, pentru ca, desi militenii se toarna intre ei, conform practicilor DOI SI-UN SFERT, cand au de infruntat vreo situatie potrivnica sau se confrunta cu vreun scenariu ostil, oricare ar fi acela, jucatorii de la HAI DINAMO! se coalizeaza, iar sistemul, recristalizat, isi ofera si confera stabilitate, protectie, rezilienta si, mai ales, securitate, in fata “celorlalti”.

Foarte interesante au devenit, insa, in ultima perioada, discutiile dintre ofiterul Dan Dobromir, la randul sau fiind incadrat din surse externe, pe filiera demersurilor efectuate de tatal sau, de acum celebrul col. Dobromir, care a lucrat la Scoala de Militie (pe atunci) Vasile Lascar Campina si Bogdan Botea, care il documenteaza complex.

In continuare, prezentam lista persoanelor de referinta, urmand ca, in editiile noastre viitoare, consacrate acestui fenomen, sa prezentam, pe larg, componenta grupurilor infractionale subsecvente caracatitei DUMITRACHE, care a cuprins si zona Cornesti, Jud. Dambovita, unde familia MORARULUI Dumitrache, tatal lui GIGI, isi are originile si tot acolo unde, a fost documentata, prin actul de control care se efectueaza, fara success, de atatea luni, pe banii Statului Roman, o firma de casa, care ar fi lucrat pe perimetrul unitatii Scolii de Politie Vasile Lascar.

Cazurile documentate:

S.C. SANDECO SRL, S.C. ZONE CONSTRUCT SRL, S.C. BOGDACONS SRL, S.C. GLOBAL ELECTRO CONSGTRUCT SRL, S.C. HANDESLGRUPPE SRL, S.C. CIPALIS SRL etc.

De asemena, prezentam, atat cititorilor, cat si unitatilor de parchete, pe care le sesizam, cu aceasta ocazie, documente cu valoare probatorie.

Conform presei de specialitate, celebrul agent de informatii Botea Bogdan, alaturi de Jenica Tabacu, l-a lucrat, chiar si pe B.P. Hasedu, celebrul personaj fiind, la randul sau, suspect de spionaj, pe spatiul Franta, pentru cei care inteleg si au, cat de cat, tangenta cu domeniul. Atat de performant a fost actul de protectie conferit mun. Campina de Col Paltanea Corneliu – Col Marin Constantin si Biroul Campina, intre timp desfiintat, cadrele fiind “transferate”, in prezent, in formula organigramei Floricon Salub.

Lista nominala a cadrelor avute in vedere:

Tache Vasile, director (comandant)

Radu Bogdan, director adjunct

Botea Bogdan, sector IT, extras din actul de control, intrucat este SURSA (sa stie colegii sai din cadrul Scolii de Politie Vasile Lascar, cine ii toarna, de atatia ani, si de ce unii sunt premiati, avansati, incadrati in functii superioare si altii nu, sau sunt marginalizati si desfiintati.)

Stoian Marius

Dragan Dan

Prajescu Longin

Rusen Daniel

Visan Florina, economist

Stan Ramona, jurist

Dobromir Daniel

Constantin Claudiu

Pascu Tiberiu

Luchian Florian

Lamba Constantin

Alexe Dragos

Soare Albert

Stimati cititori,

Incepand de astazi, ne propunem sa devoalam mafia care coordoneaza razboiul din Prahova si care a declansat macelu MAI:

Paltanea Corneliu l-a dirijat pe Marin Constantin in actiunile din Campina, atat la I.C.P.T. (Cazul TARIUC MIREL), cat si in cazul Jenica Tabacu.

Paltanea l-a avut subaltern pe Dumitrache Gh. GIGI, tatal lui Silviu Dumitrache.

(Cliesu foto: mjlocul auto apartinand sefului structurii de specialitate din cadrul MAI, Silviu Dumitrache | “CDT = Comandant”)

Octavian Paltanea este asociat, in firma LECARRO, cu Gabi Alexandru, apropiat unui personaj politic prahovean, care a ajutat-o pe doamna ALINA.

Gheorghe Dumitrache este cuscrul lui Liviu LUCA, celebrul sindicalist.

Neopata lui Paltanea, MIHAELA STROESCU (fosta Paltanea, fiica fratelui buzoianului Corneliu Paltanea) este sotia lui Claudiu Stroescu.

Claudiu Stroescu a fost asociat, in firma SUN OIL, cu Liviu Constantin NITA, arestat, in anul 1998, de cine credeti? Exact de procurorii din Ploiesti, care lucrau, direct, cu unitatea lui Paltanea.

Claudiu Stroescu, in prezent, intentioneaza sa dezvolte, in afara Hotelului ALBERT, pe care-l detine si manageriaza, discret, si alte proiecte imobiliare, prin care sa initieze un proiect de constructii a catorva resedinte – case, prin manevre dolosive care, insa, isi au acoperire in proiecte de dezvoltare imobiliara. Stroescu, conform unor surse din sistem, se deplaseaza, in cartierul NORD Ploiesti si comunica, telefonic, cu unii parteneri, date privind acest gen de formule, pe care le pregateste, alaturi de partenerii sai, vizand mari tepe imobiliare. Fostul sau asociat in firma SUN OIL, Liviu Constantin NITA este casatorit cu Natalia NITA RYBCHENKO, cetatean rus, doctor al ASE Bucuresti, domiciliat in capital Romaniei, fost manager LUKOIL, in present reprezentant al Grupului AIK ENERGY. Natalia Nita Rybchenko a fost semnalata si in actul de decizie al ROPEPCA, prin influentarea unor decizii WIROM, entitate aflata sub controlul Moscovei, in ceea ce priveste exporturile Gazprom de gaze catre Romania.

Aceasta este Suveica: Paltanea Corneliu – Marin Constantin – Dumitrache Gh. si Silviu.

In editia urmatoare vom explica modul de lucru al echipei Dumitrache, care vizeaza atingerea obiectivului de destructurare si compromitere a actului ministerial al echipei ministrului Lucian Bode si anume:

  • Acoperirea si degrevarea conducerii scolii de politie, de faptele retinute in sarcina persoanelor vizate, respectiv ofiteri cu ranguri inalte, directori, prin utilizarea, la vedere, doar de competente de cadre didactice ale unitatii, pentru extragerea acestor vectori din cazul Dumitrache, evitandu-se raspunderea manageriala, directorala, educationala, didactica, pedagogica, logistica, patrimoniala, financiara, juridical si de legalitate, cu accent pe latura penala.
  • Incalcarea prevederilor normelor, ordinelor si dispozitiilor regulamentelor militare.
  • Erorile in actul de numitre a unor ofiteri desemnati de conducerea MAI, sa efectueze actul de control, acestia fiind nepregatiti si excelenad prin incalcarea legii, prin acte de amenintare, santaj, presiuni efectuate asupra unor cadre MAI, din interiorul scolii de politie, aspect pe care le vom proba, prin inregistrarile si cliseele foto puse la dispozitie, trustului nostru, de structurile de specialitate ale altor entitati de Securitate Nationala.
  • Modul defectuos de intocmire a actelor de control si gravele concluzii desprinse, pe fondul abuzului autoritatii, care si-a exercitat activitatea si care, in stabilirea masurilor dispuse, a utilizat motivatii care exced, intrutotul, legii, nu au correspondent juridic si nu pot fi asimilate vreunei cazuistici.
  • Notele de prezentare, proiectele rapoartelor de cercetare si rapoartele in sine, au fost formulate si redactate cu incalcarea legilor.

Mentionam, in aceasta editie, faptul ca echipa care a fost desemnata de corpul de control al MAI, a fost formata din cadrele: Filip Florin, comisar sef, Buzea Nicu, Puscas Adriana, Iordache Daniel, agent-sef, iar din aprtea I.G.P.R. au fost desemnati comisarul Isbiceanu Daniel si comisar-sef Dinsecu Sebastian, comisar-sef Vatui etc.

Concluzie: in urma restituirii raportului de cercetare prealabila dispus de organele de control, la ordinul Inspectorului General, cercetarea a fost reluata, pe anumite directii, avandu-se in vedere, anumiti vectori, printre care si directorul adjunct Radu Bogdan, vizat de cazul lui Dumitrache Silviu si altii.

 

Vom reveni.

 

Acest articol a fost citit de 253 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.