fbpx
MACELUL MAI SI MAREA PROVOCARE PENTRU LUCIAN BODE TRECE PRIN CAMPINA ( Partea a II-a )

MACELUL MAI SI MAREA PROVOCARE PENTRU LUCIAN BODE TRECE PRIN CAMPINA ( Partea a II-a )

MACELUL MAI SI MAREA PROVOCARE PENTRU LUCIAN BODE TRECE PRIN CAMPINA ( Partea a II-a ) 

CUM VOR MILITIENII DIRECTORULUI TACHE VASILE SA LOVEASCA IN GUVERNUL ROMANIEI SI IN APARATUL POLITIENESC.

CARACATITA ISI ARE ORIGINILE IN PRAHOVA. NEPOTISMELE SI METEHNELE DIN PREZENT, ALE SECURISTULUI MARIN CONSTANTIN SI ALE SURSEI SALE, BOTEA BOGDAN.

Pentru a intelege, in continuare, macelul de la Scoala de Politie Vasile Lascar din Campina, explicam, din nou, fidelilor nostri cititori, care ne-au trimis materiale documentare, despre cum functioneaza aceasta caracatita, formata din anumite cadre MAI, care prospera material si financiar, si ofiterii de informatii, care intretin si exploateaza, in prezent, gruparea mafiota, prin care aceste elemente din cadrul unei institutii care se doreste a fi in elita MAI, folosesc functiile detinute, in diverse sisteme, pentru a cumula avantaje in plan personal si de grup.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/clotilde-armand-dezvaluie-cat-platea-primaria-sector-1-catre-tv-uri-si-site-uri-de-stiri/

In editia noastra precedenta am prezentat cazul Jenica Tabacu, explicat de presa de specialitate, prin care col. Marin Constantin ar fi excelat, alaturi de cativa ofiterasi campineni, si prin care vectorul inexistent a fost documentat complex, pe multii bani ai statului, cheltuiti “fara numar” si prin care persoana directorului muzeului B.P. Hasdeu a fost incadrata informativ si lucrata, multi ani de zile, in zadar, acelasi TITI Marin a excelat si in cazul I.C.P.T. Campina, nenorocind si viata familiei Tariuc, persoane care nu au incalcat vreo lege, dar care au atras atentia acestor impostori, pripasiti prin SRI si care, acum, au pensii grase.

MAI Campina doc 1 MAI Campina doc 3 Bogdan Botea Krivoi Rog Ucraina MAI Campina doc 2 Botea Bogdan

mai Marin Constantin

Incepand de astazi, ne propunem sa devoalam mafia care coordoneaza razboiul din Prahova si care a declansat macelul MAI:

Octavian Paltanea este asociat, in firma LECARRO, cu Gabi Alexandru, apropiat unui personaj politic prahovean, care a ajutat-o pe doamna ALINA.

Gheorghe Dumitrache este cuscrul lui Liviu LUCA, celebrul sindicalist.

Nepoata lui Paltanea, MIHAELA STROESCU (fosta Paltanea, fiica fratelui buzoianului Corneliu Paltanea) este sotia lui Claudiu Stroescu.

Claudiu Stroescu a fost asociat, in firma SUN OIL, cu Liviu Constantin NITA, arestat, in anul 1998, de cine credeti? Exact de procurorii din Ploiesti, care lucrau, direct, cu unitatea lui Paltanea.

Claudiu Stroescu, in prezent, intentioneaza sa dezvolte, in afara Hotelului ALBERT, pe care-l detine si manageriaza, discret, si alte proiecte imobiliare, prin care sa initieze un proiect de constructii a catorva resedinte – case, prin manevre dolosive care, insa, isi au acoperire in proiecte de dezvoltare imobiliara. Stroescu, conform unor surse din sistem, se deplaseaza, in cartierul NORD Ploiesti, atat in plimbari, cat si cu bicicleta si comunica, telefonic, cu unii parteneri, date privind acest gen de formule, pe care le pregateste, alaturi de partenerii sai, vizand mari tepe imobiliare. Fostul sau asociat in firma SUN OIL, Liviu Constantin NITA este casatorit cu Natalia NITA RYBCHENKO, cetatean rus, doctor al ASE Bucuresti, domiciliat in capital Romaniei, fost manager LUKOIL, in prezent reprezentant al Grupului AIK ENERGY. Natalia Nita Rybchenko a fost semnalata si in actul de decizie al ROPEPCA, prin influentarea unor decizii WIROM, entitate aflata sub controlul Moscovei, in ceea ce priveste exporturile Gazprom de gaze catre Romania.

Aceasta este Suveica, functionala, in prezent: Paltanea Corneliu – Marin Constantin – Dumitrache Gh. si Silviu.

Modul de lucru al echipei Dumitrache, care vizeaza atingerea obiectivului de destructurare si compromitere a actului ministerial al echipei ministrului Lucian Bode este redat, in continuare, si are urmatoarele obiective:

  • Acoperirea si degrevarea conducerii scolii de politie, de faptele retinute in sarcina persoanelor vizate, respectiv ofiteri cu ranguri inalte, directori, prin utilizarea, la vedere, doar de competente de cadre didactice ale unitatii, pentru extragerea acestor vectori din cazul Dumitrache, evitandu-se raspunderea manageriala, directorala, educationala, didactica, pedagogica, logistica, patrimoniala, financiara, juridica si de legalitate, cu accent pe latura penala.
  • Incalcarea prevederilor normelor, ordinelor si dispozitiilor regulamentelor militare.
  • Erorile in actul de numitre a unor ofiteri desemnati de conducerea MAI, sa efectueze actul de control, acestia fiind nepregatiti si care s-au remarcat, deja, prin incalcarea legii, acte de amenintare, santaj, presiuni efectuate asupra unor cadre MAI, din interiorul scolii de politie, aspect pe care le vom proba, prin inregistrarile si cliseele foto puse la dispozitie, trustului nostru, de structurile de specialitate ale unor entitati specializate, de Securitate Nationala.
  • Modul defectuos de intocmire a actelor de control si gravele concluzii desprinse, pe fondul abuzului autoritatii, care si-a exercitat activitatea si care, in stabilirea masurilor dispuse, a utilizat motivatii care exced, intrutotul, legii, nu au corespondent juridic si nu pot fi asimilate vreunei practici.
  • Notele de prezentare, proiectele rapoartelor de cercetare si rapoartele in sine, au fost formulate si redactate cu incalcarea legilor.

Mentionam, in aceasta editie, faptul ca echipa care a fost desemnata de corpul de control al MAI, a fost formata din cadrele: Filip Florin, comisar sef, Buzea Nicu, Puscas Adriana, Iordache Daniel, agent-sef, iar din aprtea I.G.P.R. au fost desemnati comisarul Isbiceanu Daniel si comisar-sef Dinsecu Sebastian, comisar-sef Vatui etc.

Ca o etapa intermediara a actului de control efectuat la scoala de politie, raportul de cercetare prealabila dispus de organele de control, la ordinul Inspectorului General, a fost restituit, iar cercetarea a fost reluata, pe anumite directii, avandu-se in vedere, anumiti vectori, printre care si directorul adjunct Radu Bogdan, vizat de cazul lui Dumitrache Silviu si altii.

Legatura cazului VASILE LASCAR CAMPINA cu col (r)  Dumitrache Gheorghe este reprezentata de cei doi fii ai acestui ofiter, condamnat penal, care lucreaza, astazi, in doua sisteme nationale de informatii. Unul dintre acestia este casatorit cu fiica lui Liviu Luca, marele sindicalist, al carui dosar a inceput a fi documentat, complex, de catre comandantul Paltanea Corneliu si acolitii sai, ulterior preluat, de Marin Constantin si care, ulterior, prin actul sau de comanda, a stabilit si luminosul drum al sindicalistului: exact in puscarie, unde, chiar si acum, este in executarea unei pedepse privative de libertate, acesta fiind condamnat, alaturi de altii, intre care il mentionam si pe recent hotelierul Mihai Sorin, finul lui Liviu Luca, la ani grei de puscarie.

Silviu Dumitrache este “comandant” asa se intituleaza el, in fata colegilor, a prietenilor care-l toarna, continuu, la randul lor, pentru ca si cercul de prieteni si rude este folosit in combinatiile si in jocurile ne-operative ale “Doi si-un Sfert”, dar si de alte structuri cu ‘atributii’ de linie si in materie.

 Misiunea asumata de Silviu Dumitrache consta in actiuni special, informativ-operative, de sabotare & subminare a actelor de comanda ale domnilor Bogdan Despescu si Eduard Miritescu, inalti ofiteri din conducerea Politiei Romane care, in prezent exercita actele de comanda, tinta principala fiind ministrul de resort, Lucian Bode, iar efectul vizat al actiunii “comandantului” Dumitrache il reprezinta destructurarea actului de conducere exercitat de ministrul de resort, care trebuie compromis politic, in fata sefului guvernului.

Pentru ca cei doi inalti ofiteri, Despescu B. si Miritescu E., au ajuns in elita politiei, in structurile de comanda si de conducere, plecand si fiind transferati, promovati si avansati din I.P.J. Prahova, macelul are loc in Prahova.

Astfel, actiunea informativ-operativa initiata de echipa DUMITRACHE SILVIU, isi are originile in Prahova si a inceput, in paralel: mass-media, cu toate ingredientele-picanteriile de denigrare publica, dar si un act de control, oficial, la Scoala Vasile Lascar din Campina, obiectiv de importanta strategica, coagulat de nepotisme si in care banul public este sustras si pierdut in neant, comenzile unitatii in cauza cheltuind banul public mai mult in scopuri personale, decat in interesul unitatii.

Actele de control efectuate pe doua directii, respectiv CORPUL DE CONTROL AL MAI si cel al Serviciului Cercetari si Verificari Interne, au acoperit aspecte grave, de ordin penal, in sarcina unei anumite parti a angajatilor unitatii, iar sanctiunile aplicate in mica parte si doar unor anhajati, in directia conducerii scolii de politie, il indrituiesc pe Silviu Dumitrache sa culeaga efectele scontate, in axa de infractionalitate formata de Despescu Bogdan-Miritescu Eduard-Bode Lucian, formula aceasta reprezentand, in fapt, obiectivul actiunii coordonate de “comandantul” Dumitrache Silviu. Acesta se deplaseaza des in Prahova, la domiciliul parintilor sai si continua sa vegheze, atent si vigilent, indeaproape, actiunea de discreditare a cadrelor din conducerea MAI si a ministrului de resort.

Relevant este, insa, ca isi acopera, destul de conspirat, sursele, si in special pe Botea Bogdan, care a solicitat si obtinut concediu, exact dupa aparitia in mijloacele de presa a materialului initial, privind gravele infractiuni savarsite de cadrele unitatii.

Prezentam, din nou, profilul uman al principalei surse folosite de echipa DUMITRACHE, in actiunea “Scoala Vasile Lascar”, vesnicul turnator, de serviciu, Bogdan Botea, fost muzeograf la muzeul Iulia Hasedu, cel care a turnat-o, desi nu a incalcat vreo lege, pe directorul Jenica Tabacu, persoana cazuta in dizgratiile lui Paltanea Corneliu, a lui Marin Constantin si a rudei sale din cadrul biroului Campina. (https://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/42051/Cum-opereaza-SRI-cu-informatorii-si-ce-fel-de-informatii-cauta-SRI-cu-privire-la-numitii-B-P-Hasdeu-si-Jenica-Tabacu.html)

In acesta cloaca au nimerit, in actul de control, politistii de la Bucuresti, mare parte din acestia, neexperimentati, neinformati si care au dovedit lipsa de profesionalism, pe fondul unor comportamente care dezonoreaza atat MAI, cat si Politia Romana, proferand jigniri, exercitand amenintari, pentru ca, pe fondul actiunilor lor de intimidare, sub presiune psihologica, ofiterii si cadrele din scoala sa declare aspecte nereale, dar care sa fie consemnate in documente oficiale (declaratii si acte de control) si prin care sa se confirme obiectivele fixate si pe care le-am prezentat, mai sus. Exact asa este cheltuit, in zadar, fara efect benefic, de fapt fara niciun rezultat, banul statului, intrucat cadrele MAI s-au deplasat la Campina, de la Bucuresti si, de asemenea, i-au solicitat pe anumiti angajati ai scolii, in nenumarate randuri, la Bucuresti. Rezultatul actului de control este precis: activitati care n-aduc niciun beneficiu, creaza probleme grave de sistem, le amplifica pe cele existente si blocheaza, total, actul educational & de invatamant, administrativ etc, al acestui obiectiv al Politiei Romane.

Pana in prezent, conducerea Politiei Romane si cea a ministerului de resort, nu au  reactionat, la vedere, in contextul gravelor prejudicii create institutiilor in speta, de gasca DUMITRACHE si legaturile cu Clanul Paltanea – Marin Constantin, informatorii fiind aceiasi, utilizati de gasca aceasta.

Botea Bogdan nu a absolvit vero scoala militara sau din sistemul intern de politie MAI si a fost incadrat in politie din viata civila, “din susrse externe”, pentru merite deosebite, la fel si sotia sa, Botea Manuela, care, la randul ei, isi toarna colegii.

Nepotismele acestor angajati au creat, in timp, un sablon functional, cu reguli precise si mecanisme bine definite si articulate, care au capacitate de auto-reglare si adaptare la orice situatie sau scenariu aparut si care poate sa se constituie in vreo amenintare, pentru formula descrisa, pentru ca, desi militenii se toarna intre ei, conform practicilor DOI SI-UN SFERT, cand au de infruntat vreo situatie potrivnica sau se confrunta cu vreun scenariu ostil, oricare ar fi acela, jucatorii de la HAI DINAMO! se coalizeaza, iar sistemul, recristalizat, isi ofera si confera stabilitate, protectie, rezilienta si, mai ales, securitate, in fata “celorlalti”.

In continuare, angajatul Bogdan Botea isi documenteaza complex colegii si sefii, in contextul atentiei acordate grupurilor infractionale subsecvente caracatitei DUMITRACHE Silviu, care a cuprins si zona Cornesti, Jud. Dambovita, unde familia MORARULUI Dumitrache, tatal lui GIGI, isi are originile si tot acolo unde, a fost documentata, prin actul de control care se efectueaza, fara success, de atatea luni, pe banii Statului Roman, o firma de casa, care ar fi lucrat pe perimetrul unitatii Scolii de Politie Vasile Lascar.

Cazurile documentate:

S.C. SANDECO SRL, S.C. ZONE CONSTRUCT SRL, S.C. BOGDACONS SRL, S.C. GLOBAL ELECTRO CONSGTRUCT SRL, S.C. HANDESLGRUPPE SRL, S.C. CIPALIS SRL etc.

De asemena, prezentam, din nou, actual, atat cititorilor, cat si unitatilor de parchete, pe care le sesizam, cu aceasta ocazie, documente cu valoare probatorie.

Lista nominala a cadrelor avute in vedere:

Tache Vasile, director (comandant)

Radu Bogdan, director adjunct

Botea Bogdan, sector IT, extras din actul de control, intrucat este SURSA (sa stie colegii sai din cadrul Scolii de Politie Vasile Lascar, cine ii toarna, de atatia ani, si de ce unii sunt premiati, avansati, incadrati in functii superioare si altii nu, sau sunt marginalizati si desfiintati.)

Stoian Marius

Dragan Dan

Prajescu Longin

Rusen Daniel

Visan Florina, economist

Stan Ramona, jurist

Dobromir Daniel

Constantin Claudiu

Pascu Tiberiu

Luchian Florian

Lamba Constantin

Alexe Dragos

Soare Albert

Actiunile derulate de sursa BOGDAN BOTEA, in perioada sa de concediu, au fost axate, in special, pe directia  degajarii sale din mediul profesional, pentru a fi extras de orice sau eventuala implicare de incadrare informativa a directorului TACHE Vasile si a colegilor sai, care il suspicioneaza de sustragerea de acte, inscrisuri si documente, din diverse birouri ale scolii de politie, livrarea acestora in cadru extrainstitutional, fara aprobarea conducerii profesionale, precum si de penetrarea bazelor de date electronice, in scopul compromiterii unor cadre si angajati. De asemena, Botea vizeaza obtinerea unui post sau functie de director, pe linie de invatamant, sau o pozitie similara, acesta si grupul sau de sprijin apreciind oportunitatea actualului moment operativ, de dezorientare si transformari, in cadrul unei actiuni speciale de diversiune, pe fondul asimetriilor politice si de sistem, in care factorii de decizie din MAI ar aloca atentia si ar canaliza resursele in alte directii de interes.

Totodata, sursele noastre jurnalistice ne mai semnaleaza incadrarea informativa completa a directorului scolii, TACHE VASILE care, in relatiile directe cu BOTEA BOGDAN manifesta reactii libere si publice, prin care accentueaza disfunctionalitatile activitatilor specifice in sarcina corpului de control a MAI, care l-au sanctionat.

Directorul pune accent pe consemnarea, in actele oficiale constituite de echipele corpului de control, a unor aspecte cu caracter oficial, grevate in sarcina sa, pe care intentioneaza sa le demonteze in instanta, intrucat intentioneaza sa conteste juridic actele in speta, bazandu-se pe anumite intelegeri, de culise, avute cu cativa membrii ai echipelor de control, care nu au fost in stare sa documenteze infractiuni evidente, sau care au acoperit anumite fapte, acestea nefiind mentionate sau consemnate in actele oficiale, context in care Tache Vasile si anumite cadre de politie din reteaua informativa BOTEA BOGDAN, vor ramane nesanctionati.

In plus, sanctiunea la care facem referire a fost aplicata de asa maniera astfel incat sa poata fi demantelata, cu usurinta, in instanta, directorul TACHE VASILE avand la indemna ingtreg spectrul de posibilitati legale de a fi recuperat, integral, pentru a ramane la comanda scolii, pozitie de unde sa vegheze, atent, in continuare, la perpetuarea actului mafiot, operand acest sistem de parghii complexe de presiune publica si institutionala, in vederea atingerii intereselor sale si ale caracatitei descrise.

Conform informatiilor furnizate, in mod organizat, de BOTEA BOGDAN, in data de 24.03.2021, acesta prezinta deficientele cadrului sedintei operative din biroul directorului, moment integral controlat si prin care releva faptul ca Visan Florina, contabil, in coautorat cu Cristea Tiberiu-sef serviciu cabinet, sef birou API Longin Prajescu, sef BEM Dragoi Ion si Blidaru Victor-sef “achizitii” au fost confruntati de catre director, cu privire la anumite pareri in legatura cu articolul aparut in presa si modul in care discret si conspirat, ii solicita date despre canalul de sistem special, prin care a furnizat, unor surse de sistem si din presa, materialele prezentate in articolul in cauza.

In concluzie, BOTEA BOGDAN a reusit sa-l intoxice pe directorul TACHE VASILE, caruia i-a fost indusa idea ca actiunile de razbunare indreptate impotriva sa isi au originea in vectorul LILI – Elena Rus, sef serviciu Resurse Umane. Ca urmare a actiunilor speciale derulate de BOTEA BOGDAN, respectiva doamna a fost luata in vizorul directorului TACHE, care a dispus masuri speciale de denigrare si compromitere a acesteia, in scopul sanctionarii si a dislocarii a sefei biroului RU.

BOTEA BOGDAN subliniaza faptul ca desi a fost, dea-lungul carieirei sale, anchetator, TACHE VASILE este limitat professional si se bazeaza, in totalitate, pe informatiile sale. De asemenea, BOTEA Bogdan se lauda ca a valorificat, superior, informativ, dosarul colegului sau TUDOR VASILICA, care a fost pus la dispozitia Corpului de Control al MAI, in vara anului 2020 si, totodata, l-a documentat video complex pe seful comisiei de control, FILIP, in exteriorul cladirii comandamentului, asa cum a primit instructiuni de la “Ploiesti”. In actiune ar fi fost sprijinit si de Tataru Viorel, director adjunct, responsabil pentru probleme de invatamant, sursa de informare in caz fiind chiar RUS ELENA.

Conform informatiilor furnizate de BOTEA BOGDAN, in data de 25 martie a.c. directorul scolii a convocat o sedinta, in care a prezentat programul zilei, subliniind ca in jurul orelor 13:00 va avea loc vizita ministrului de resort. In cadrul agendei a trasat sarcini precise ofiterilor si cadrelor din subordine si, in ceea ce-l priveste pe responsabilul IT, i-a trasat sarcina de a se ocupa de ciocanitorile din copaci.

Pentru aceste afirmatii, BOTEA a solicitat permisiunea de a-l incadra total pe director, informativ si tehnic, pentru a-l compromite si, ca o consecinta a efectelor muncii sale de informator, a afirmat ca a contribuit la anularea vizitei ministrului de interne, in obiectiv, dupa ce, in prealabil, a informat superiorii sai de la Ploiesti, in cadrul unei actiuni operative speciale, in care este implicat, in calitate de coordonator principal, si in care detine principala misiune de a documenta legaturile suspecte si infractionale, ale directorului Tache Vasile cu anumiti sefi din Bucuresti si ofiteri de comanda, plasati de pepiniera Prahova la varful Ministerului Administratiei si Internelor. In cazul in speta, o resursa importanta este acordata vectorului Dumitrache Silviu si a legaturilor acestuia, in viziunea expusa, in fond, de Botea Bogdan, sursa interna a Scolii de Politie Vasile Lascar, care a afirmat ca a obtinut un set de documente compromitatoare, despre persoanele vizate.

In atentia agentului BOTEA se afla “mecanicul BEBE”, salariat in cadrul serviciului tehnic-auto, care se manifesta public, prin intentii ferme de a parasi scoala si care a fost angajat de directorul TACHE VASILE, caruia ia acordat o mare suma de bani, la angajare, dar care l-a pacalit in legatura cu salariul si sursele de venit sau cu programul de munca.

Interesant este si modul in care BOTEA BOGDAN solicita sprijinul celor doua ingrijitoare Popa Florina si Buharu Daniela, pentru amplasarea unor mijloace tehnice care sa-i surprinda pe director si legaturile acestuia, in vederea compromiterii totale a lui TACHE VASILE. In acest sens, agentul BOTEA BOGDAN s-a deplasat sambata 27 martie, in bucataria scolii, unde a incercat sa le determine pe cele doua ingrijitoare sa ii acorde sprijinul, in directia mentionata.

O atentie speciala este acordata cazului firmei SANDECO SRL, societate semnalata de sursele lui Botea in sistemul de relatii apropiate ale directorului scolii, care ar fi beneficiat de anumite avantaje de pe urma procesului de promovare a acesteia, pentru a obtine contracte in incinta institutiei, prin care nu au fost intocmite documentele legale care sa ateste situatiile de lucrari reale si care ar fi masluit referatele de necesitate, notele de estimare, justificative si de constatare, aprobate de directorul unitatii si ar fi dispus, prin anumite persoane din subordine, sa nu fie intocmite situatii de lucrari, pentru reparatiile curente deja efectuate. In special, in documentarea lui Botea, sunt esentiale cateva puncte de sprijin care il pot devoala si dovedi pe Tache Vasile, si anume declaratiile pe care le vor formula reprezentantii S.C. NAPCO IMPEX SRL, S.C COMPANY 94 PIRNAU SRL, S.C. GIP EM EXPERT SRL Bucuresti, S.C. SANIDET DISTRIBUTION SRL, S.C. SANIPACK DISTRIBUTIONS SRL, S.C. DOCTORZET DISTRIBUTION SRL, S.C TRANSEXPRESS SRL, S.C. VARES CONSTRUCT SRL Gorgota, S.C. SORION BALENI SRL, S.C. DETERGENTI PROFESIONALI SRL, S.C. ZONE CONSTRUCT SRL, S.C. ARTMEN DISTRIBUTIE SRL, S.C. MONEDY SRL,  si S.C. BOGDACONS SRL, aspecte coroborate si intregite cu alte asemenea acte interne, din care ar rezulta confirmarea faptului ca directorul Tache Vasile  a cauzat pagube institutiei de invatamant SCOALA DE POLITIE VASILE LASCAR Campina.

Botea Bogdan apreciaza ca la nivelele de conducere ale MAI este o adevarata increngatura mafiota, in care Tache Vasile detine un rol major si prin care protejeaza caracatita de firme care au contracte bune cu anumite structuri ministeriale si unitati de politie, intre care mentioneaza CENTRUL DE FORMARE SI PERFECTIONARE A POLITISTILOR “NICOLAE GOLESCU” SLATINA, I.P.J. ALBA, I.P.J. BACAU, I.T.P.F. ORADEA, Garda de Coasta Romana etc.

Conform rapoartelor intocmite de Botea Bogdan, in actiunile sale subversive de sabotare a conducerii si, in general, a activitatilor scolii, foloseste un dispozitiv informational care ii include, printre altii, pe Radu Bogdan-comisar sef de politie, Rusen Daniel-inspector, Constantinescu Marius-inginer, Dragan Ion-comisar sef de politie, Visan Florina-comisar sef de politie/contabil sef, Stan Ramona Valentina-consilier juridic, Filip Aurelian, Buzea Nicu si chiar pe directorul Tache Vasile, pe care-l exploateaza, zilnic, in orb si direct, prin discutii cotidiene si amicale, prin care acesta de devoaleaza si deconspira, fara sa is idea seama, masurile din actul sau de comanda si ii ofera, pe tava, agentului Botea Bogdan, date cu caracter secret, din institutia MAI, pe care acesta le prelucreaza si, ulterior, le transmite, organizat, unor cadre de legatura etc.

In finalul informatiilor furnizate de Botea Bogdan se face precizarea ca acesta si sotia sa Botea Manuela sunt finii generalului (r) Candea Constantin care are, de asemenea, in Scoala de Politie Vasile Lascar Campina, urmatorii fini: Tomescu Adrian (fiul fostului director al scolii, Tomescu Ion), Dragan Ion (seful biroului echipament si hranire), Carstea Marius (ofiter, biroul comunicatii si informtatica), Lisenchi Bogdan-ofiter etc.

Ca o concluzie operativa, Botea precizeaza faptul ca, in prezent, este angajat in actiuni complexe, prin care documenteaza, in cadru organizat, modul prin care directorul Tache Vasile a angajat, ilegal, in institutie, persoanele: Pana Adina (secretariat), Lazarescu I. (plecat, intre timp, la Politia mun. Campina), Ichim Bogdan, Chiru Alfred, Diaconescu Alexandru etc.

Vom continua.

#ColMarinConstantin
#TacheVasileCampina
#BoteaBogdanCampina

 

Acest articol a fost citit de 219 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “MACELUL MAI SI MAREA PROVOCARE PENTRU LUCIAN BODE TRECE PRIN CAMPINA ( Partea a II-a )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.