fbpx
IPJ Buzau aprecieaza reusitele si incurajeaza perfomanta ! Poliţiştii buzoieni au invitat-o astăzi pe eleva de 10 a judeţului Buzău

IPJ Buzau aprecieaza reusitele si incurajeaza perfomanta ! Poliţiştii buzoieni au invitat-o astăzi pe eleva de 10 a judeţului Buzău

Poliţiştii buzoieni au invitat-o astăzi pe eleva de 10 a judeţului Buzău, pentru a o felicita pentru reuşita de la bacalaureat, dar şi pentru a o încuraja în etapele ce urmează. 

Astăzi, am întâlnit-o pe Andreea Teodora Şerban, eleva de 10 a Buzăului, singurul elev care a obţinut nota absolută la examenul de bacalaureat.

6 5 3 2 4 2 1 2 2 3

Fericită, dar raţională şi conştientă că acest examen a reprezentat o etapă intermediară în pregătirea educativă pentru viitor, Teo a recunoscut că se gândeşte deja la examenul următor pe care îl are de susţinut: admiterea la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti.

Cu nostalgia începuturilor şi seriozitatea profesiei actuale, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a ţinut să îi transmită personal lui Teo, faptul că îi apreciem reuşita şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.

Felicitări, Teo! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!

Pe noi ne vei găsi aici, mereu, indiferent că vei trece pragul unităţii noastre ca membru al comunităţii sau ca viitor coleg!

Citeste si : https://globalmedia.ro/politica/atac-la-usr-plus-avem-niste-parteneri-de-guvernare-care-de-multe-ori-parca-nu-s-au-nascut-aici-biserica-familia-drapelul-si-satul-noua-orientare-conservatoare-spre-care-doreste-lu/

 

Acest articol a fost citit de 166 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “IPJ Buzau aprecieaza reusitele si incurajeaza perfomanta ! Poliţiştii buzoieni au invitat-o astăzi pe eleva de 10 a judeţului Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *