fbpx
Incendiu puternic la Institutul Matei Balș. A fost declanșat PLANUL ROȘU !!!

Incendiu puternic la Institutul Matei Balș. A fost declanșat PLANUL ROȘU !!!

Cand din nou incopetenta UCIDE !!! Cel putin 3 morti !!!

 O NOUA TRAGEDIE DUPA COLECTIV CU OAMENI ARSI !!

Incendiu la un pavilion al Spitalului Matei Bals. La nivelul ISUBIF a fost declansat Planul Rosu. Intervenția la fața locului este condusă de inspectorul-șef al ISU București-Ilfov.

Bilanț preliminar ISU: Trei pacienti decedati la parterul pavilionului unde s a produs incendiul. S-a încheiat operațiunea de evacuare a pacienților din pavilionul afectat de incendiu.

Incendiul s a manifestat la parterul unui corp de cladire cu regim de inaltime P+3, pe doua laturi. Au fost constituite echipe de cautare si salvare a persoanelor si se realizeaza evacuarea lor.

Potrivit informațiilor furnizate, in cladire se aflau aprox 100 de persoane.

La fata locului actioneaza toate resursele disponibile pentru salvarea persoanelor: ambulante, autospeciale pentru victime multiple, spital mobil, descarcerare. Au fost aduse forțe suplimentare de la DGPMB și DGJMB.

Pacientii raniti au fost preluati de ambulantele smurd si vor fi transp la alte spitale.

UPDATE: „Din informatiile de la fata locului, pacientii au fost evacuati, nimeni nu este ranit si incendiul este sub control. Ministrul Sanatatii este in drum spre spital”, a transmis Bogdan Oprea de la Ministerul Sanatatii.

UPDATE: Potrivit informațiilor la fața locului ar fi vorba deja de 3 persoane decedate și un număr necunoscut de răniți.

Cel puțin 3 morți/ Răniții sunt mutați la alte spitale. Desfășurare impresionantă de forțe.

Incendiu puternic la Institutul Matei Balș. A ars un pavilion, iar cei de la ISU au declanșat Planul Roșu. La fata locului e o mare desfasurare de forte iar răniții sunt preluați de salvări și dusi la alte spitale:”Din informatiile de la fata locului, pacientii au fost evacuati, nimeni nu este ranit si incendiul este sub control. Ministrul Sanatatii este in drum spre spital”, a transmis Bogdan Oprea de la Ministerul Sanatatii.

UPDATE: Bilanț preliminar ISU: Trei pacienti decedati la parterul pavilionului unde s a produs incendiul. S-a încheiat operațiunea de evacuare a pacienților din pavilionul afectat de incendiu.

 

MATEI BALS 1 MATEI BALS 2 MATEI BALS 3

Sursa:stiripesurse.ro

Foto:stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 296 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *