fbpx
In timp ce numarul victimelor  ajuns la 7, presedintele a ales sa indemne romanii mearga la ski !!

In timp ce numarul victimelor ajuns la 7, presedintele a ales sa indemne romanii mearga la ski !!

ULTIMA ORĂ Încă o femeie a murit, în urma incendiului de la Institutul ‘Matei Balș’.

O femeie de 67 de ani care a fost transferată în alt pavilion din spital este a șaptea victimă a incendiului de la „Matei Balș”.

Un incendiu a izbucnit în vineri dimineaţă într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş.

Asta e LOGICA lui Vlad Voiculescu: ‘Ne reproşăm în faţă ce avem de reproşat. Nu am avut până acum să ne reproşăm lucruri’.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a dat o mostră din logica pe care o deține! Voiculescu a vorbit despre relația pe care o are premierul Florin Cîţu și a spus că este una deschis, în care fiecare reproșează ce are de reproșat. Apoi, Voiculescu a lovit: a spus că nu au avut până acum să îşi reproşeze lucruri.

El a precizat că nici premierul, nici preşedintele Klaus Iohannis nu i-au solicitat demisia după incendiul de la Institutul ”Matei Balş”.

Voiculescu cataloghează drept „cât se poate de deschisă” relaţia cu şeful Guvernului.

„Ne reproşăm în faţă ce avem de reproşat şi lucrăm împreună în fiecare zi”, a explicat ministrul la Prima TV.

Vlad Voiculescu a adăugat că până acum nu a avut nimic a reproşa prim-ministrului şi nici nu a primit reproşuri din partea acestuia.

„Nu am avut până acum să ne reproşăm lucruri, dar atunci când avem ceva de discutat discutăm cât se poate de deschis. Cred că este singura formă de colaborare care poate să ducă lucrurile mai departe şi mă bucur să spun că în guvernul ăsta, până în acest moment, avem tipul ăsta de colaborare cu toţi miniştrii, nu numai cu domnul Cîţu”, a precizat Vlad Voiculescu.

Sursa:stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 169 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.