fbpx
VIDEO Florin Cîțu: Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a fost revocat !! Te pup, pa pa!!!!

VIDEO Florin Cîțu: Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a fost revocat !! Te pup, pa pa!!!!

VIDEO Florin Cîțu: Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a fost revocat. A avut posibilitatea să își prezinte demisia, dar a preferat să fie revocat. Premierul preia interimatul.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, după ședința de Guvern, că l-a revocat din funcție pe ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare.

UPDATE 12.24 Administrația Prezidențială a confirmat, pentru G4Media.ro, că solicitarea de revocare a ministrului Alexandru Nazare a ajuns la Cotroceni.

Azi, după o discuție cu membrii coaliției la prima oră am transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare a ministrului Finanțelor, Alexandru nazare. A avut posibilitatea să-și prezinte demisia, a preferat să fie revocat.

Am transmis propunerea ca eu să fiu ministru interimar.

În cursul zilei de marți am informat toți liderii coaliției despre intenția mea de a cere demisia dlui Nazare.

Azi dimineață am avut o nouă discuție cu liderii coaliției și am informat despre refuzul dlui Nazare de a-și dea demisia și despre decizia de a fi revocat.

Decizia am luat-o după analiză la 6 luni de zile. Cele mai întârziate proiecte de la Ministerul Sănătății.

Avem proiecte întârziate la Finanțe pentru atragerea de fonduri europene și pe combaterea evaziunii fiscale.

În acest moment nu avem nicio propunere pentru ministru al Finanțelor. Ca interimar, mă voi asigura pentru ca toate proiectele să fie reluate în scurt timp.

O decizie privind Roșia Montană trebuie luată în coaliție. În ce privește Guvernul, niciodată nu am cerut retragerea proiectului de la UNESCO.

Am fost singurul care l-a susținut pe ministrul Finanțelor, a fost propunerea mea, de aceea decizia de azi nu are legătură cu lupta internă din PNL.

Voi anunța mâine cred. Sunt câteva lucruri care trebuie îndreptate și e posibil ca Corpul de control să meargă la Ministerul Finanțelor.

Ieri, ședința coaliției a fost în timpul zilei, mai complicat să particip. Aș prefera să se țină la ora 5.

Despre SIIJ, știți opinia mea. Am desființat SIIJ prin proiectul de lege din Guvern, eu merg pe aceeași variantă.

Este atributul premierului de a lua decizia de revocare, au fost informați liderii coaliției și niciunul dintre ei nu s-a opus.

Sunt proiecte care au impact pentru viitor și care trebuie grăbite acum.

Alocările de la buget sunt semnate de premier, propunerile vin de la ministere.

Premierul l-a anunțat, joi, pe Alexandru Nazare, înaintea ședinței de Guvern, că nu va mai fi ministru de finanțe, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Citeste si : https://globalmedia.ro/agricultura/asociatia-fermierilor-din-romania-a-dat-in-data-de-07-07-2021-un-comunicat-de-presa-in-care-anunta-noua-sa-conducere/

Sursa : G4media.ro

Acest articol a fost citit de 176 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

2 thoughts on “VIDEO Florin Cîțu: Ministrul Finanțelor, Alexandru Nazare, a fost revocat !! Te pup, pa pa!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *