fbpx
Hai la luptă dar mai așa pe slow-motion !!! Moțiunea inițiată de către PSD a fost ca o bulă de săpun. !!

Hai la luptă dar mai așa pe slow-motion !!! Moțiunea inițiată de către PSD a fost ca o bulă de săpun. !!

Crezând că poate să mute munții cu această moțiune împotriva guvernului, liderul PSD-ului Marcel Ciolacu, nu a făcut nimic altceva decât să dea apa la moară celor care încă râd pe sub ”mustăți” de capacitatea acestuia de a fi ALPHA grupului.!!!

Florinel Cîțu rămâne premierul româniei in continuare și iși vede liniștit de ”creșterea economică spectaculoasă” a României.

Acesta a declarat că PSD-ul rămâne singurul dușman declarat al acestuia !!! O fi aflat ceva despre vreo combinație  între Ciolacu si Ludovic ? Serviciile oare pentru cine lucrează ?

Acesta a lasat un mesaj pe pagina de socializare facebook : Eşec previzibil al Alianţei PSD – AUR! Moţiunea de cenzură împotriva acestui Guvern a picat. O moţiune de faţadă, în care nici Marcel Ciolacu nu a crezut, măcar. Românii doar asta trebuie să ştie! Guvernul pe care îl conduc va lua în continuare cele mai bune măsuri, va face investiţii, va face reforme! Rămân cel mai mare inamic al PSD”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook.

Când nu ai ce face, o pui de o moțiune !! O vorbă din vremea epocii de aur : Noi ne facem că muncim, voi vă faceti că ne platiți !!!

Citeste si : https://globalmedia.ro/politica/in-stilul-sau-caracteristic-rares-bogdan-ii-transmite-prietenului-sau-ludovic-orban-ca-sansele-sa-se-intoarca-la-palatul-victoria-sunt-0/

Sursa foto :https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/photos/6442730882418972

Acest articol a fost citit de 120 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

4 thoughts on “Hai la luptă dar mai așa pe slow-motion !!! Moțiunea inițiată de către PSD a fost ca o bulă de săpun. !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.