fbpx
George Simion, despre petrecerea transmisă live de Șoșoacă: Unii invitați nu știau toate versurile ”Treceți batalioane”/ Eu mai puțin cu dedicațiile și lăutarii, eu am un proiect politic. Doamna Șoșoacă e unul dintre cei 47 parlamentari AUR

George Simion, despre petrecerea transmisă live de Șoșoacă: Unii invitați nu știau toate versurile ”Treceți batalioane”/ Eu mai puțin cu dedicațiile și lăutarii, eu am un proiect politic. Doamna Șoșoacă e unul dintre cei 47 parlamentari AUR

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat, duminică seară, la Antena 3 că nu are nimic de reproșat referitor la petrecerea pe care senatorul Diana Șoșoacă a transmis-o live pe Facebook, cu excepția faptului că o parte dintre invitați nu știa toate versurile din melodia patriotică ”Treceți batalioane române Carpații”.

George Simion a evitat să facă declarații pe tema divergențelor dintre el și Șoșoacă și nici nu le-a infirmat, dar nici nu le-a confirmat categoric. Liderul AUR a descris-o pe Șoșoacă drept ”unul dintre cei 47 de parlamentari” ai formațiunii politice pe care o reprezintă și a spus despre senatoare că ”este foarte spontană, după cum este și foarte vocală”.

Simion a spus că Șoșoacă ”se simte bine în pielea ei”, dar că el este ”mai puțin cu dedicațiile și lăutarii” pentru că își urmărește cu prioritate proiectul politic pe care l-a fondat la 1 decembrie, în Alba Iulia:

  • ”Am văzut niște oameni care se simt bine. În afară că erau oameni care nu știau toate versurile la ”Treceți batalioane (…)”, nu am ce să reproșez, era ziua soțului ei (…) Nu doamna Șoșoacă este problema României. Doamna Șoșoacă este foarte spontană, după cum este foarte vocală. E unul dintre cei 47 de parlamentari ai AUR și se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să ne recăpătăm acest sentiment și să ne vedem de probleme reale ale țării. Eu mai puțin cu dedicațiile și lăutarii, eu am început un proiect politic la 1 decembrie, la Alba Iulia, AUR. Îmi propun să punem oameni valoroși la conducerea țării. Din păcate mulți sunt speriați, caută să nu fie asociați cu AUR. Mulți nu spun public că ne susțin”, a mai spus George Simion, duminică seară, la Antena 3.

Context

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a participat, vineri seară, la o petrecere aniversară organizată într-un local unde nu era respectată distanțarea socială. Invitații se țineau în brațe și cântau, în același timp, la un singur microfon.

Petrecerea a fost întreținută de instrumentiști care au acompaniat invitații, iar senatoarea le-a transmis urmăritorilor ei ”să se distreze” și ”să se trezească”: ”Distrați-vă pentru că viața e făcută ca să fie trăită! La mulți ani tuturor! (…) La mulți ani, România! E cazul să vă treziți odată!”, a transmis senatoarea printre acordurile de muzică populară.

Șoșoacă și ceilalți participanți la petrecere au făcut karaoke pe melodii patriotice cum ar fi ”Noi suntem români” sau ”Treceți batalioane române Carpații”, iar senatoarea a transmis live, pe Facebook, momente din petrecere.

La minutul 07:12 din înregistrarea video, Diana Șoșoacă a spus că, ”pentru că sunt live pe Facebook”, vor să îi facă o dedicație lui Raed Arafat: ”Hai, bagă-i ceva de români! Bagă-i de români”, s-a auzit vocea senatoarei AUR. Petrecăreții au început să cânte: ”Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici, pe veci, stăpâni”.

Apoi, unul dintre participanții la petrecere a început să cânte ”versuri” incoerente la adresa lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia, în timp ce senatoarea transmite live ”dedicațiile”.

Sursa:G4media.ro

Acest articol a fost citit de 22 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *