fbpx
FOTO SCANDALOS Clotilde Armand a expus statui reprezentând DRACI în pielea goală în sediul Primăriei Sectorului 1

FOTO SCANDALOS Clotilde Armand a expus statui reprezentând DRACI în pielea goală în sediul Primăriei Sectorului 1

Scene ce par din altă lume în sediul Primăriei Sectorului 1! Statui ce înfățișează draci, de sex masculin sau feminin, au fost amplasate în holurile instituției. LA ordinul doamnei primar Clotilde !!

”Poate va amintiti celebrul scandal de la Institutul Cultural Roman, care a organizat la New York, in 2008 (reprezentand Romania), un vernizaj care o infatisa pe Fecioara Maria in maturator REBU, un magarus cu zvastica langa elemente culturale israeliene samd.

Azi, in holul Primariei Sector 1, Dna Primar Armand Clotilde Marie Brigitte a amplasat sculpturile alaturate!

Sunt eu carcotas?!”, este mesajul postat de avocatul Mihai Drăgan, cel care a publicat poze cu statuile din sediul primăriei conduse de Clotilde Armand.

Acest articol a fost citit de 83 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “FOTO SCANDALOS Clotilde Armand a expus statui reprezentând DRACI în pielea goală în sediul Primăriei Sectorului 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *