fbpx
Florin Roman avertizează PNL: ‘O să ne împotmolim în curând în antipatia și ura românilor dacă lucrurile stagnează!’

Florin Roman avertizează PNL: ‘O să ne împotmolim în curând în antipatia și ura românilor dacă lucrurile stagnează!’

Fostul lider al deputaților PNL, Florin Roman, se declară îngrijorat de ritmul lent în care se desfășoară schimbările pe care liberalii le-au promis.

„Nicio postare fără întrebări din partea dumneavoastră despre PENSIILE SPECIALE. De data aceasta vreau să punctez clar și răspicat pe acest subiect: Îmi doresc, la fel de mult ca dumneavoastră, să dispară aceste avantaje aflate în antiteză cu nivelul de trai al românilor! Am “țipat” pe acest subiect, am deranjat poate, dar această inițiativă este a mea și reprezintă o dovadă de respect față de români. Da..inițiativa mea…acela despre care mulți zic că am gura mare. Da! Recunosc și îmi asum că sunt o persoană vocală, mai ales atunci când vine vorba despre sfidarea românilor, pasivitatea politicienilor, risipirea banului public și de lipsă de respect!

Ce se mai așteaptă oare pentru o convocare a plenului reunit?!

De ce se tărăgănează?

Ne-am săturat cu toții de blocaje și chiar nu înțeleg strategia din spatele acestei așteptări. Avem nevoie de un simplu vot pentru a arăta românilor că nu am făcut doar propagandă electorală. După ce terminăm cu pensiile, în aceeași ședință a plenului reunit, a doua pe ordinea zi poate fi revocarea doamnei Weber…

De ce nu putem înainta? Unde ne împotmolim?

O să ne împotmolim în curând în antipatia și ura românilor dacă lucrurile stagnează!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Daca si ei nu stiu de ce nu merge treaba, noi nici macar habar nu avem. Unde este problema, care este solutia? E vreo cale de iesire ?

Sursa foto :hotnews.ro

sursa:stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 61 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *