fbpx
Firma care se ocupă de instalaţia electrică de la ‘Matei Balş’: ‘Noi am recomandat sa nu se folosească improvizații’

Firma care se ocupă de instalaţia electrică de la ‘Matei Balş’: ‘Noi am recomandat sa nu se folosească improvizații’

O alta victima gasita decedata in baie carbonizata !!!! Numarul deceselor se ridica la 5!

Romania anului 2021 !!! Spitalele din ROMANIA, un adevarat test de supravietuire, in conditii vitrege !!! Mai ceva ca in SURVIVOR !!!

Fiica unei paciente a declarat ca a fost sunata de mama ei si ia cerut , cu acordul medicilor, sa-i aduca un resou de acasa pentru a se incalzii.

Nicusor Dan & C.O iese si declara ca nu erau probleme cu incalzirea in spital. Noi pe cine sa mai credem? Pe niste politicieni care ne mint de peste 30 ani sau pe sarmana femeie care ingheta de frig in salon ?

ROMANIA, TE ROG , TREZESTE-TE ODATA !!!

CINE RASPUNDE PENTRU ACEASTA TRAGEDIE ? CE SE VA FACE IN CONTINUARE PENTRU A EVITA O ALTA DE TRAGEDIE ?

Declaratia firmei care asigura mentenanta electrica confirma ca realitatea e cea spusa de fiica pacientei , NU de politicieni.

Serviciile lunare de mentenanță a instalației electrice exterioare și interioare de la Institutul de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” au fost contractate pe 5 februarie 2020 pentru suma de 25.898 de euro. Publicaţia „Buletin de București” a luat legătura cu unul dintre reprezentații societății în contextul primelor informații cu privire la cauza incendiului care ar fi pornit de la o aerotermă.

„În principiu, instalația era ok. Noi am recomandat sa nu se folosească improvizații, cum ar fi prelungitoare și așa mai departe. Toată lumea știa de chestia asta. Ideea e ca a fost frig. Din cauza temperaturii s-au încălzit cu așa ceva. Toata iarna a fost avarie. Toata iarna au avut probleme cu căldura.

Noi tot timpul facem verificări. Anterior evenimentului nu s-a depistat nimic acolo. Au fost probleme la alte pavilioane, gen n-a funcționat un circuit, o priză sărită din perete. Acolo, în ultima perioada nu am avut incidente de niciun fel. Așteptam sa vedem ce spun cei care anchetează. Noi suntem la dispoziția lor”, a declarat reprezentantul firmei.

Cinci persoane au decedat vineri dimineaţa în incendiul de la Institutul „Matei Balş” din Capitală. Potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, patru persoane au fost găsite după ce s-a degajat fumul, iar o a patra a fost resuscitată, dar fără rezultate pozitive. Raed Arafat a precizat că apelul la 112 a venit la ora 5 dimineaţa.

Acest articol a fost citit de 313 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *