fbpx
Filiera elvetiana III MAFIA DIN SINAIA

Filiera elvetiana III MAFIA DIN SINAIA

Filiera elvetiana III MAFIA DIN SINAIA.

Sesizarea Parchetului European, de catre autoritatile elvetiene.

Asa cum v-am promis, continuam povestea prahoveana cu iz penal internațional si care a atras răspunderea autoritatilor romane, la nivelele de conducere din capitala României.

Dincolo de un posibil dosar cu parfum puternic penal internațional, cu implicatii profunde institutionale prahovene, caz semnalat parchetului european, de către cea mai înalta autoritate din tara cantoanelor si prin care procurorul general european a primit sesizarea elvețiana, prezentam cititorilor nostri:

In acest episod noastre vom dezvalui cum gasca devoalata se joaca cu propietatea Statului Roman, propietatea privata, afectand si acaparand chiar si drumuri publice, folosind unii reprezentanti ai autoritatii locale sinaiene.

Grupul de crima organizata din județul Prahova a deposedat Statul Roman si cetățeni romani si străini atât de dreptul de proprietate, a bunurilor si a proprietatilor deținute pe raza localității Sinaia, cat si de dreptul de folosința al acestora. Este vorba de drepturile de proprietate si de folosința ale Statului Roman si ale acestor cetățeni asupra terenurilor si a imobilelor despre care urmează sa facem referire in complexa noastră ancheta jurnalistica.

Poza Sinaia 2 IMG 20210126 WA0009 IMG 20210126 WA0008 IMG 20210126 WA0011 IMG 20210126 WA0007 IMG 20210126 WA0010 IMG 20210126 WA0013 Poza Sinaia 1 IMG 20210126 WA0012

Un plan diabolic prin ticluirea si pregătirea acțiunii ilegale, a condus emiterea, pe cai oculte si clandestine a unor acte, decizii si documente false atât in forma cat si in conținut, si pe care le-au introdus in circuitele oficiale procedurale interne ale instituției Primăriei Orașului Sinaia, pentru crearea unor așa-zise stări de legalitate aparenta, care sa le asigure posibilitatea de a-și atrage, in acest mod ilegal si acoperit, interese private si de grup si prin care, membrii grupului de crima organizata si legaturile acestora au fost pusi in deplina proprietate.

Prin acapararea suprafețelor de teren, aparținând unor terți, proprietari cu drepturi depline si care au avut si au, in continuare, asumate, respectate si îndeplinite obligațiile de plata a taxelor si a impozitelor aferente, pentru suprafețele pe care le dețin, ignorând documente veritabile, care atesta drepturile acestor proprietari, grupul infracțional organizat condus de persoane cu functii din Primaria Sinaia, alaturi de seful politiei locale si consilierii locali Maer Luciferina si Strafalogea Eugen, au introdus in fluxul primăriei, pe cai clandestine, documentele in speța, ticluite si fabricate cu concursul unor angajați ai instituției, creând astfel premise de cvas-legalitate, pentru anumite hotărâri si decizii, si chiar HCL nr. 247/2007, prin care membrii grupului infracțional descris au putut solicita si, respectiv, obține drepturile de proprietate si autorizații de construire, pe terenuri care nu le-au aparținut, niciodată, care au avut, continuu, de peste 60 de ani, proprietari definiți atestați si cunoscuți in evidentele primăriei.

Prin acest mecanism ilegal si clandestin, grupul organizat a reușit sa obtina întreg spectru de condiții de legalitate, creând efectele vizate si  acoperind acest spectru extins si dezvoltat de infracțiunii grave, savarsite in grup organizat in forme agravante si continuate, inducând, generând si emițând o stare, inițial, de confuzie in actul de decizie al primăriei si, ulterior, o stare generala de temere si insecuritate, cu privire la rolul, funcțiile si importanta aparatului respectivei structuri de putere si administrație.

Stimați cititori, va rugam sa observați, in continuare, urmatoarele acte, inscrisuri si documente, urmand sa publicam, in editiile noastre viitoare, alte documente oficiale de relevanta absoluta, in legatura cu faptele acestor oficiali si legaturuile lor.

De ce, justiția prahoveana, închide ochii la nelegalității autoritatilor locale sinăiene.

  Ne punem întrebarea cum înalții magistrații, la nenumărate plângerii si acțiunii adresate justiției,  nu au  văzut, nu au observat, nu au citit plângerile si sesizările…. Sa fie oare neștiința sau necitirea acestora?

   Cum in Romania se permite  ca un teren proprietatea statului, având destinație  domeniul public, conform Hotărârii de guvern  1.359/200,  poziția 199, in care  apare str. Vinturis, lungime =250 ml, latime = 6.00 ml, puncte extreme M. Kogălniceanu, str. M. Eminescu, sa fie construite niște garaje cu etaj???  Astfel incâlcandu-se proprietatea privata si publica, iar autoritățile  care sunt plătite sa asigure proprietatea statului si proprietatea privata, încurajează corupția si ilegalitățile.

Ce sa  credem, ca politia si unii magistrații fac parte din  grupul organizat al autoritati locale sinăiene???

 

Acest articol a fost citit de 274 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *