fbpx
EXCLUSIV Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS pentru șefia MAI împarte casa cu ‘Doi și-un sfert’!

EXCLUSIV Securitatea 2.0! Propunerea USR-PLUS pentru șefia MAI împarte casa cu ‘Doi și-un sfert’!

Dezvăluire Bugetul.ro. Irina Alexe, pensionată din Poliție la doar 42 de ani, va fi readusă în Ministerul de Interne de USR-PLUS.

Irina Alexe este propunerea USR-PLUS pentru funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne. Puțini își mai amintesc că soțul acesteia, Liviu Alexe, a lucrat ca psiholog la Centrul de Psihosociologie al MAI.

Conform informațiilor intrate în posesia Bugetul.roacesta este și ofițer în cadrul Direcției Generale de Protecție Internă din MAI, urmașa fostei unități „Doi și-un sfert” – serviciul secret de informații al Ministerului de Interne.

Informațiile intrate în posesia noastră sunt confirmate de un document completat chiar de Liviu Alexe. Este vorba despre o declarație de interese în care precizează că este ofițer în cadrul DGPI.

liviu

Irina Alexe – pensie de 13.000 de lei la doar 42 de ani !!!

La doar 35 de ani, Irina Alexe, propunerea USR-PLUS pentru funcția de secretar de stat în MAI, devenea cel mai tânar chestor din Poliția Română, după cum dezvăluiau jurnaliștii din România în anul 2017.

Irina Alexe a mai fost secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și în Guvernul Cioloș.

Sursa:Bugetul.ro

Acest articol a fost citit de 282 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *