fbpx
Dumnezeu s-o ierte pe micuța Raisa !!! Din nefericire corpul fetiței a fost vazut din elicopter in albia râului Buzău azi pe data de 3 iulie.

Dumnezeu s-o ierte pe micuța Raisa !!! Din nefericire corpul fetiței a fost vazut din elicopter in albia râului Buzău azi pe data de 3 iulie.

 UPDATE : Corpul neînsuflețit a fost recuperat din albia râului Buzău în județul Brăila.

Din nefericire cadavrul micuței Raisa a fost descoperit in localitatea Grădiștea.

Astăzi, cadavrul a fost zărit de un polițist din elicopter,  în albia râului Buzău, în județul Brăila.

„În cadrul activităților de căutare din cursul acestei zile, în urma survolarii spațiului aerian, a fost observata pe cursul raului Buzău, în județul Brăila, silueta unui cadavru.

Cu intervenția specifica a echipajelor Inspectoratulului pentru Situații de Urgență, urmează a se extrage cadavrul din apa și ulterior se va proceda la identificarea acestuia.”, transmite IPJ Buzău. 

Raisa a dispărut în seara zilei de 1 iulie 2021, din curtea casei sale din satul Găvănești, comuna Săgeata. Mama și bunicii săi au intrat în casă pentru câteva minute, iar fetița a rămas afară se se joace. Când au constat că micuța lipsește, rudele au sunat imediat la 112.Forțe impresionate ale MAI, localnici și voluntari din alte județe au pornit de îndată o amplă misiune de căutare în zona în care a dispărut fetița. Din nefericire, deznodământul a fost tragic, iar temerile cele mai mari ale tuturor s-au adeverit.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/international-energy-mob-operating-in-romania-in-02-07/

 

Acest articol a fost citit de 160 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Dumnezeu s-o ierte pe micuța Raisa !!! Din nefericire corpul fetiței a fost vazut din elicopter in albia râului Buzău azi pe data de 3 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *