fbpx
Diana Stefanescu, fata cu vocea de aur a muzicii populare buzoiene !! Atelierul de muzica-Diana Stefanescu, proiecte noi in 2021

Diana Stefanescu, fata cu vocea de aur a muzicii populare buzoiene !! Atelierul de muzica-Diana Stefanescu, proiecte noi in 2021

O noua stea a muzicii populare buzoiene.

Diana Stefanescu, fata cu vocea de aur. Proiecte pe 2021 in plan profesional si cum a luat fiinta Atelierul de muzica.

1. Cum ți-ai început cariera artistică?

Cariera mea artistică a început de la o vârstă fragedă, ajungând la 4 ani și jumătate să particip la concursuri și festivaluri ca „Mamaia Copiilor”, dar și la emisiuni de divertisment difuzate pe posturile TVR1, TVR2, cântând muzică ușoară. La vârsta de 11 ani am pășit pe drumul muzicii populare, gen muzical în care mă regăsesc sută la sută.

2. Ce și-a propus Diana Ștefănescu pentru acest an?
Deși este o perioadă neplăcută pentru lumea artistică, anul acesta mi-am îndeplinit unul din visurile mele, și anume mi-am deschis propria școală de muzică. De asemenea, în urmă cu puțin timp, am realizat o colaborare foarte frumoasă alături de Orchestra „Fluierașii” condusă de Frații Ștefăneț, rezultatul final fiind o melodie de muzică populară care mă descrie ca fiind o persoană norocoasă ce se bucură de acest dar dat de la Dumnezeu, cântecul. În viitorul apropiat, voi filma și un videoclip. Bineînțeles, nu vor lipsi nici evenimentele private pe care le onorez cu mare drag în limita condițiilor actuale.
3. Ești împlinită pe plan profesional, ca drept dovadă ai deschis „Atelierul de Muzică-Diana Ștefănescu”.
Sunt un om ce tinde mereu înspre îmbunătățire, însă sunt mândră de faptul că am reușit să duc la bun sfârșit acest proiect. Mai mult, sunt fericită că pot împărtăși cunoștințele mele muzicale și dragostea mea pentru cântec și altor copii, adolescenți, adulți…
IMG 5703 Facetune 13 05 2021 07 03 23 IMG 5705 Facetune 13 05 2021 07 05 18 IMG 5710 Facetune 13 05 2021 07 09 26 IMG 5723 Facetune 13 05 2021 07 33 52
4. Cum te simți în ipostaza de profesoară de muzică? Ce grupe de copii poți pregăti? 
Ipostaza de profesoară de muzică îmi surâde și îmi este deja cunoscută deoarece am profesat și în trecut. Atelierul este deschis pentru copii cu vârste cuprinse între 5-10 dar și tineri, 10-18 ani.
5. Ce proiecte îi așteaptă pe cei de acasă din partea Dianei Ștefănescu în Trustul Campus Tv?
Sunt încântată de colaborarea mea cu Trustul Campus Tv și sper că va aduce un plus de valoare, atât în zona de radio cât și în televiziune. Din luna iunie, ne auzim pe frecvența 98 FM cu emisiunea „Top 10 Popular” dar și în fața micilor ecrane cu invitați de seamă din zona Buzăului și nu numai. Așadar, vă invit să fiți cu ochii pe mine!
6. Care este genul muzical cel mai drag sufletului tău?
Cu siguranță muzica populară. Liniile melodice, acordurile, versurile și poveștile din spatele cântecelor au un farmec aparte pentru mine. De când eram mică, bunicii și părinții mi-au insuflat această admirație pentru muzica tradițională, ascultând discuri cu diferiți artiști la pick-up.
7. Cum îți vei petrece vacanța de vară?
Vacanța de vară va fi plină de activități, însă mi-o voi petrece în mare parte la Atelierul de Muzică făcând ceea ce îmi place. Voi participa la evenimente, spectacole, de asemenea ne vom auzi la radio Campus, și recunosc…mi-ar plăcea să am timp pentru o vacanță în străinătate.
8. Cine este de fapt Diana Ștefănescu?
Diana Ștefănescu este un om cald, care vrea să își exprime dragostea pentru cântec și să pună un zâmbet pe fața celui care o ascultă. Dincolo de costumele tradiționale și lumina reflectoarelor, sunt un om care muncește pentru visul ei și îmi urmez această pasiune.
Acest articol a fost citit de 343 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Diana Stefanescu, fata cu vocea de aur a muzicii populare buzoiene !! Atelierul de muzica-Diana Stefanescu, proiecte noi in 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *