fbpx
Diana Șoșoacă: ‘Au băgat Bucureștiul în Scenariul Roșu pentru a împiedica protestul anti-restricții din 7 martie… Băi Iohannis nu e țara ta!’

Diana Șoșoacă: ‘Au băgat Bucureștiul în Scenariul Roșu pentru a împiedica protestul anti-restricții din 7 martie… Băi Iohannis nu e țara ta!’

Diana Șoșoacă, senator independent, aleasă pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) e de părere că Bucureștiul a intrat în Scenariul Roșu din cu totul alte cauze decât cele care țin de sănătatea publică.

vocata a susținut într-un video prezentat de România TV că totul este un scenariu al autorităților:

“Lumea a început să se adune, am vorbit la emisiunea doamnei Bahmuțeanu și le-am spus oamenilor: ”Ieșiți cu toții, ieșiți milioane!”. L-au demis pe domnul Berbeceanu din funcția de prefect pentru că el s-a opus carantinării Bucureștiului și l-au pus pe Alin Stoica. Astăzi vedem știri că Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Știți de ce este în scenariul roșu? Nu pentru că e COVID, ci pentru că se adună sute de mii de oameni la București pe 7 martie.

Comisia Europeană a precizat că vaccinarea nu va putea să fie obligatorie, că nu se poate impune un pașaport al vaccinării. Am înțeles că în Parlamentul European avem aceeași problemă a inculturii juridice, în fabrica de legi a UE este masivă incultura juridică și foarte mulți de acolo nu au ce căuta. Atâta timp cât există Convenția de la Oviedo tu nu poți adopta nicio lege care să oblige pe cineva la un act medical”, a declarat Diana Șoșoacă.

Nu l-a uitat nici pe președintele României:

”Bă, Iohannis, nu e nici Guvernul tău, nici Parlamentul tău, nici tu măcar nu ești președintele tău. Nu e poporul tău și nu e țara ta băi. E țara și poporul nostru. Iar tu ești o slugă. Voi toți din Parlament și Guvern sunteți slugile poporului români, plătiți din bani publici. Să vă intre bine în cap, slugi, asta să țineți minte!”, a tunat Șoșoacă.

 

Sursa : Stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 257 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *