fbpx
Descopera  deliciosul snack FRANUI – savoarea autentica a Patagoniei, acum la Kids Planet !!

Descopera deliciosul snack FRANUI – savoarea autentica a Patagoniei, acum la Kids Planet !!

Dacă vreţi o pauză de la cozonaci şi plăcinte şi vreţi să vă delectaţi cu dulciuri ceva mai fancy sau cum să ai curcubeu în cerul gurii, aflaţi că brandul Franui este în Buzau la KIDS Planet.

Franui este un brand argentinian ce produce un snack dulce  cunoscut în toată lumea, constând în zmeură învelită în două rânduri de ciocolată, una alba, una neagra, Franui, care se produce în Valencia, Spania, are la bază o rețetă originară din Patagonia folosind zmeura selecționată manual, provenită de la mici producători, care folosesc metode de cultivare regenerative.

franui julio20220098 full ic 4

Franui, zmeura delicioasă învelită în două tipuri de ciocolată, este un produs al unei afaceri de familie de emigranți de origine italiană care s-au stabilit în Patagonia, Argentina în 1948.

Rezultat al calității, inovației și dezvoltării de noi produse, Franui este creat în 2013 de Diego Fenoglio. Marca a cunoscut o extindere rapidă în America Latină iar în 2020 a început să fie produs în fabrica proprie din Valencia, Spania, pentru a se extinde la nivel global.  

Treceti pe la KIDS Planet sa descoperiti singuri savoarea unica pe care o da acest FRANUI !!

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/red-agility-global-at-idex-2023-uae-production-supply-maintenance-the-most-important-tri-service-defence-exhibition-in-the-world-20-24-february-2023-abu-dhabi-national-exhibi/

Acest articol a fost citit de 89 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *