fbpx
Dan Barna refuză interimatul la Sănătate. Variantele discutate în ședința alianței

Dan Barna refuză interimatul la Sănătate. Variantele discutate în ședința alianței

Vicepremierul Dan Barna refuză să preia interimatul la Ministerul Sănătății. Acesta și-ar fi informat colegii din conducerea Alianței USR PLUS că refuză să preia interimatul, miercuri, în ședință, au precizat surse politice.

De cealaltă parte, se pare că premierul Florin Cîțu este dispus să preia conducerea Ministerului Sănătății.

USRPLUS ia în calcul ieșirea de la guvernare.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/te-pup-pa-pa-florin-citu-intalnire-la-prima-ora-cu-iohannis-s-a-discutat-remanierea-lui-vlad-voiculescu/

Sunt mai multe scenarii luate în calcul la ședința alianței USRPLUS, inclusiv ieșirea de la guvernare, deși această variantă are șanse mici, o recunosc chiar lideri din partid. Un alt scenariu transmis pe surse de cei din USR PLUS este rămânerea la guvernare, dar fără Cîțu premier.

Se discută și posibile variante de înlocuire a lui Vlad Voiculescu la ministerul Sănătății. Unul dintre numele vehiculate pe surse este cel al medicului și deputatului USR, Adrian Wiener. PLUS nu ar fi totuși de acord cu această propunere.

DETALII AICI: Cine ar putea veni în locul lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății. Numele aflat pe lista scurtă a USRPLUS

Amintim că ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis de premierul Florin Cîțu, în urma discuțiilor avute cu Dan Barna, liderul USR PLUS, miercuri dimineață. De altfel, acesta va ocupa funcția de ministru interimar al sănătății.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Cîțu, în urmă cu câteva momente.

Sursa : psnews.ro.

Acest articol a fost citit de 31 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Dan Barna refuză interimatul la Sănătate. Variantele discutate în ședința alianței

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *