fbpx
Curente diferite de gândire în USR și PLUS: se pregătește o răsturnare de situație/ SURSE

Curente diferite de gândire în USR și PLUS: se pregătește o răsturnare de situație/ SURSE

Liderii USR și PLUS au ședințe peste ședințe în aceste zile, iar în cadrul coaliției s-au cristalizat cel puțin trei ”școli de gândire”, mai ales în tabăra PLUS, cei care reprezintă facțiunea radicală.

1. Un prim curent este cel prin care coaliția USR-PLUS iese definitiv de la guvernare și se pregătește de 3 ani de opoziție feroce împotriva PNL. Combatanții acestui curent susțin că electoratul ar putea vedea această ieșire ca pe o trădare și mai ales ca pe șansă oferită celor de la PSD să emită pretenții de guvernare.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/strategia-pnl-in-razboiul-cu-usr-plus-iohannis-intra-puternic-in-joc-la-rupere/

2. Un al doilea curent este cel care ar conduce la o răsturnare de situație. Coaliția USR-PLUS ar urma să rămână la guvernare, însă îl vor susține tot pe Vlad Voiculescu pentru funcția de ministru al Sănătății. O astfel de decizie ar genera un nou război al nervilor în coaliția de guvernare, dar cei de la USR-PLUS ar miza pe dorința lui Klaus Iohannis de a face pace.

3. Un al treilea curent de gândire este cel în care ar fi sacrificat Vlad Voiculescu, USR-PLUS ar rămâne la guvernare, dar ar solicita celor de la PNL să le dea un minister, drept compensație pentru deranjul provocat.

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 23 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *