fbpx
Cum să alungi investitorii din Orașul BOLDEȘTI-SCĂENI ? Le anulezi acordul legal doar pe baze pur sentimentale.ROMANIA 2023.

Cum să alungi investitorii din Orașul BOLDEȘTI-SCĂENI ? Le anulezi acordul legal doar pe baze pur sentimentale.ROMANIA 2023.

Haideți, să facem, o călătorie împreună – una de creștere și evolutie, de ridicare de la locul în care suntem și de zbor spre noi înățimi. Căci ce este viața dacă nu o călătorie spre creștere și îmbunătățire ? Dacă nu ne dezvoltăm, stagnăm și lăsăm viitorul să treaca pe lânga noi, așa cum procedează si Consiliul Local al Orașului Boldești-Scăeni.

Dar cum putem asigura că evoluam, creștem și îmbunătățim? Cum ne putem asigura că nu stăm doar pe loc, în timp ce lumea înconjurătoare se mișca înainte? Răspunsul se afla în alegerile pe care le facem, în acțiunile pe care le întreprindem și în mentalitatea pe care o cultivăm.

Este prea ușor să cădem în capcana complacenta, să acceptam status quo și să ne mulțumim cu ceea ce avem. Dar dacă nu ne determinăm să fim mai buni, nu vom ajunge niciodata la potențialul nostru maxim.

Vom fi lăsați în urmă , urmărind cum alții realizeaza lucruri mari în timp ce noi rămânem în urma și ne intrebăm ce ar fi putut fi.

boldesti-scaeni

Este si cazul Consiliului Local al Orașului Boldești- Scăeni care recent a anulat un acord de exploatare a agregatelor minerale, ceea ce a ridicat multe semne de intrebare cu privire la legalitatea si obiectivitatea acestei decizii. Conform informațiilor disponibile, firma implicată a obținut toate aprobarile necesare pentru a desfasura aceasta activitate, iar Consiliul Local al Orașului Boldești-Scăeni, a aprobat inițial acordul într-un mod transparent si legal.

Cu toate acestea, decizia de a anula acordul a fost luată pe baze sentimentale și nu pe baze juridice sau științifice. Exista preocupari in rândul comunității locale cu privire la impactul pe care activitatea de exploatare a agregatelor minerale ar putea să ai aiba asupra mediului și asupra sănătății oamenilor, însă acestea nu au fost susținute de dovezi concrete sau de studii științifice care să susțină aceste afirmații, ci doar pe unor supoziții ale unui consilier local (ALEXE NICOLAE), care deja deține în BOLDEȘTI-SCĂENI, o stație de exploatare a agregatelor minerale și nu vrea sa accepte concurența, nu vrea zona să se dezvolte.  Este o tristețe că deciziile care afecteaza viitorul oamenilor pot fi luate într-un mod atât de nechibzuit si irațional creând un impact negativ pe viitor asupra reputației zonei și poate descuraja și alte companii să investească în BOLDEȘTI-SCĂENI .

Aceasta decizie este cu siguranța una controversată și ridică multe semne de intrebare cu privire la modul în care se iau deciziile in cadrul administratie locale ale Orașului BOLDEȘTI-SCĂENI. Într-o societate democratică, este important ca deciziile să fie luate în baza unor informații și dovezi solide și nu doar in baza unor opinii sau sentimente subiective.

În final, este important ca deciziile care afecteaza comunitățile sa fie luate pe baza unor abordări echilibrate și obiective și nu pe baza sentimentelor. În acest fel, se poate asigura o dezvoltare durabilă și echilibrată, protejând în același timp mediul și sănătatea oamenilor.

 

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/scoala-altfel-la-candesti-06-03-2023/

Acest articol a fost citit de 19 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *