fbpx
Cum să ajungi, de la vânzări de papetărie, directoare în ANRE cu salariu de aproape 10.000 de euro

Cum să ajungi, de la vânzări de papetărie, directoare în ANRE cu salariu de aproape 10.000 de euro

Marina Raduinea, fostă agent imobiliar și manager de clienți și vânzări de papetărie, a ajuns fără experiență director general adjunct la Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), instituție strategică.

Marina Răduinea a absolvit facultatea de Studii Politice la Universitatea București în 2007, apoi s-a angajat consultant imobiliar. În paralel cu imobiliarele, și-a continuat studiile la Academia de Studii Economice din București, acolo unde a făcut un masterat în Marketing și Comunicare în afaceri.

De la imobiliare, Marina Răduinea a fost angajată la o firmă pe funcția de consultant vânzări, iar din anul 2011 a ajuns la o firmă de papetărie. Funcția oficială a fost „KA Executive”, adică manager de clienți. Se ocupa, practic, de vânzări de papetărie.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/decizie-finala-in-parlament-pensionarii-vor-primi-toti-banii-pierduti-prin-calculele-gresite-din-vina-statului/

În octombrie 2018, Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei a scos la concurs un post de expert în achiziții publice. Singurul candidat înscris a fost Marina Răduinea care a fost admisă cu un punctaj final de 91,84. Pe atunci avea un apartament cumpărat în București și conducea un Volvo S 60, fabricat în 2015.

Citeste aici tot articolul  : https://newsweek.ro/actualitate/cum-sa-ajungi-de-la-vanzari-de-papetarie-directoare-in-anre-cu-salariu-de-aproape-10000-de-euro?fbclid=IwAR3G_EV80HNNhK_93ii8NYDcGQQ61WEmwqQFNkfkBDg1Rq9o00D62ZCOULA

Acest articol a fost citit de 28 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

3 thoughts on “Cum să ajungi, de la vânzări de papetărie, directoare în ANRE cu salariu de aproape 10.000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *