fbpx
Cristian Rizea a fost ELIBERAT din pușcăria din Chișinău: ‘Maia Sandu știe că se pune la care răpirea mea și ducerea mea în România’

Cristian Rizea a fost ELIBERAT din pușcăria din Chișinău: ‘Maia Sandu știe că se pune la care răpirea mea și ducerea mea în România’

Cristian Rizea, fost deputat PSD, a fost eliberat din pușcărie de autoritățile din Republica Moldova. El l-a acuzat pe Igor Dodon că ar pune la cale răpirea sa şi aducerea în România, unde are de ispăşit o pedeapsă cu executare.

„Cei care stau în spatele arestării mele sunt Igor Dodon și Plahotniuc. Avocații mei sunt prezenți aici, au venit și alte televiziuni din Republica Moldova pentru că sunt interesați de abuzurile care se întâmplă în cazul meu. EU sper că totul să fie bine, în sensul că sper că justiția până la urmă să fie resetată aici în Republica Moldova, să nu mai existe acest sistem mafiot condus de Dodon și Plahotniuc. E un moment istoric.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/procurorii-dna-au-transmis-un-comunicat-de-presa-in-care-au-aratat-cum-s-a-facut-angajarea-fostei-ospatarite-simona-iancu-la-apele-romane-si-cine-sunt-cei-pusi-sub-acuzare/

Pe 11 iulie sper că majoritatea cetățenilor din Republica Moldova să fie alături de Maia Sandu și să voteze un parcurs european.

A fost o perioada grea dar sunt bărbat și merg mai departe, nu mă plâng”, a declarat Rizea după eliberare. „Zilele trecute, anumiți prieteni din serviciile secrete de la București au reușit să mă informeze că Vlad Pahotniuc Și Igor Dodon, nemulțumiți că nu au reușit extradarea mea, sunt foarte nemulțumiți, au hotărât răpirea mea, pe modelul a ceea ce s-a întâmplat cu un judecător din Ucraina aici în Chișinău. La ora această președintele Republicii Moldova cunoaște acest lucru că se pune la care răpirea mea și ducerea mea în România”, a mai spus Rizea.

Cristian Rizea se afla după gratii în țara vecină de la sfârşitul anului trecut. Autoritățile de la Chișinău l-au eliberat pentru că a expirat termenul maxim de zile până la care o persoană poate fi reținută în Republica Moldova în vederea extrădării.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, care s-a ascuns timp de aproape trei ani la Chişinău şi căruia i-a fost retrasă cetăţenia R.Moldova, a fost reţinut în 3 noiembrie. Poliţia din Republica Moldova preciza atunci că a fost reţinut ”cetăţeanul României Mihai (anterior Rizea) Cristian Luigi”, fiind declanşată procedura de extrădare. Cristian Rizea susţinea că nu va fi extrădat pentru că deja a cerut azil politic.

Cererea de azil politic i-a fost respinsă. De asemenea, cetăţeni i-a fost retrasă în 2 noiembrie.

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 24 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Cristian Rizea a fost ELIBERAT din pușcăria din Chișinău: ‘Maia Sandu știe că se pune la care răpirea mea și ducerea mea în România’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *