fbpx
Costel Alexe ar fi primit mită în cherestea provenită din defrișări ilegale!!

Costel Alexe ar fi primit mită în cherestea provenită din defrișări ilegale!!

Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, este urmărit penal de către procurorii DNA pentru că ar fi primit mită 22 de tone de tablă. Se pare, însă, că Alexe nu s-a mulțumit cu tabla și în perioada cât a fost ministru al Mediului a primit mită și 300 de metri cubi de cherestea.

Ironia sorții face ca respectiva cherestea să provină din defrișări ilegale. Mai concret, în timp ce în spațiul public, Costel Alexe era un aprig luptător împotriva defrișărilor ilegale de păduri, în spatele ușilor închise el ar fi primit mită tocmai cherestea provenită dintr-o astfel de operațiune.

Lemnul provine din cantoanele silvice Dragoșa și Crăci, fiind tăiat ilegal în totalitate, afirmă aceleași surse, informează Newsmoldova.

Potrivit ”Ziarului Puterea”, după tăiere, lemnul a fost transportat la sediul firmei SC. TRANS LUKY SRL din SUCEAVA pentru a fi debitat, ulterior fiind transportat la ranch –ul de la Iași a președintelui CJ Iași, Costel Alexe.

Se lasa cu ani grei de puscarie pentru fostul ministru.

 

Acest articol a fost citit de 47 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *