fbpx
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe principalele artere rutiere, respectiv pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București  – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 București – Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, precizeaza centru Infotrafic.

În perioada 5 – 27 mai 2021, pe Autostrada A2 București-Constanța, se desfășoară lucrări de reparații la partea carosabilă pe tronsonul kilometric 64+700 metri – 71+500 metri (Lehliu Gară – Dor Mărunt, județul Călărași). Din acest motiv, traficul este restricționat pe sensul către București, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/china-sustine-ca-resturile-de-rachetei-scapate-de-sub-control-au-aterizat-in-oceanul-indian-la-vest-de-maldive-video/

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri. 

Din cauza unor lucrări de reabilitare a podului peste pârâul Azuga, pe DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 135+332 de metri, în localitatea Azuga, județul Prahova, a fost instituită restricție de circulație pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule pe DN 1A Ploiești-Cheia-Săcele. Lucrările sunt preconizate a se desfășura până la data de 15 decembrie 2021.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație, mărind distanța de siguranță între vehicule.

Acest articol a fost citit de 197 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *