fbpx
Cand te recomanda vocea si talentul !!! EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

Cand te recomanda vocea si talentul !!! EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

La 24 februarie, Ministerul de Interne, condus de Lucian Bode, a anunțat că pregătește o Hotărâre de Guvern prin care mai apar două funcții de conducere în cadrul instituției: una de secretar de stat și alta de subsecretar de stat, așa cum a dezvăluit Bugetul.ro.

Dumitru Coarnă, deputat PSD și fost președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, a declarat, în exclusivitate pentru Bugetul.ro, joi, că această mutare a fost făcută pentru a fi împăcate toate partidile din coaliția de guvernare și pentru a i se face loc Irinei Alexe, polițista pensionată la 42 de ani.

Domnul Bode este prizonier politic. A venit cu Irina Alexe. Pe Irina Alexe ce o recomandă? Uitați-vă în CV-ul ei, să vedeți că a fost avansată în fiecare an. A fost încălcată și legea acolo, pentru că a primit niște grade pentru care trebuia să facă un curs.

Nu l-a făcut. A fost avansată în fiecare an și a ajuns general la 35 de ani. Ce o recomandă?”, a afirmat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

Citeste tot articolul aici : https://www.bugetul.ro/exclusiv-dedesubturile-schimbarii-radicale-facute-in-ministerul-de-interne-dumitru-coarna-bode-a-majorat-schema-sa-i-faca-loc-irinei-alexe/

 

Acest articol a fost citit de 45 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Cand te recomanda vocea si talentul !!! EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

  1. Pai e normal.In noua guvernare, ca si in cea veche, pe foarte multi ii recomanda „vocea si talentul”. Dam inainte, ca schimbarea nu va veni prea curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *