fbpx
Breaking news : Trafic dirijat pe DN2B(Șoseaua Spătarului), în municipiul Buzău, zona stației de carburant Petrom

Breaking news : Trafic dirijat pe DN2B(Șoseaua Spătarului), în municipiul Buzău, zona stației de carburant Petrom

Accident  pe directia Bucuresti catre Buzau, trafic dirijat pe DN2B ((Șoseaua Spătarului)!!!

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția București către Buzău, un șofer de 36 de ani, din Ialomița, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe direcția Buzău către București, de un tânăr în vârstă de 26 de ani, din C. A. Rosetti, traficul fiind dirijat de catre un echipaj al IPJ Buzau.

accident 1 accident 2

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri din autoturismul tânărului de 26 de ani, doi barbați în vârstă de 22 și 40 de ani, din Pogoanele respectiv Ziduri, care au fost preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Citeste si : https://globalmedia.ro/actualitate/scandal-intre-frati-azi-in-jurul-pranzului-in-sediul-farmaciei-dona-dupa-bulevardul-unirii/

Acest articol a fost citit de 206 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Breaking news : Trafic dirijat pe DN2B(Șoseaua Spătarului), în municipiul Buzău, zona stației de carburant Petrom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *