fbpx
BREAKING – Judecătorul din cazul lui Liviu Dragnea s-a RECUZAT. Și-a dat seama după două termene că nu poate fi imparțial

BREAKING – Judecătorul din cazul lui Liviu Dragnea s-a RECUZAT. Și-a dat seama după două termene că nu poate fi imparțial

Judecătorul care trebuia sa soluționeze cererea de strămutarea a lui Liviu Dragnea a realizat după 2 termene de judecată ca este lipsit de imparțialitate și a formulat cerere de abținere, astfel cauza a fost amânată pentru14 iunie 2021.

Abia după ce se va judeca solicitarea de strămutare se va putea trece la judecarea solicitării de eliberare condiționată.

Fostul lider al PSD solicitase strămutarea dosarului în care se judecă eliberarea sa condiționată, pe motiv că judecătorul nu ar putea fi imparțial.

Citeste si : https://globalmedia.ro/politica/traian-basescu-anunta-culisele-negocierilor-purtate-de-guvern-la-bruxelles-ce-conditii-draconice-sunt-pentru-acordarea-banilor-din-pnrr/

udecătorul Benone ALin Răduinea, care trebuia sa soluționeze cererea de strămutarea a dosarului lui Liviu Dragnea a realizat după 2 termene de judecată ca este lipsit de imparțialitate și a formulat cerere de abținere, astfel cauza a fost amânată pentru14 iunie 2021.

Mai jos minuta instanței:

”Solutia pe scurt: În temeiul art.68, alin.5, Cod de procedură penală, raportat la art.64, alin.1, litera f, Cod de procedură penală, admite declaraţia de abţinere formulată de judecătorul Benone-Alin Răduinea. În temeiul art.275, alin.3, Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din data de 24.V.2021”.

Sursa : stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 25 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *