fbpx
‘Blonda lui Boc’, Stefania Gabriella Ferencz ‘furată’ de Bode, a rupt norma! Peste 10.000 de euro pe lună, pentru secretara MAI!

‘Blonda lui Boc’, Stefania Gabriella Ferencz ‘furată’ de Bode, a rupt norma! Peste 10.000 de euro pe lună, pentru secretara MAI!

Ştefania Gabriella Ferencz, secretar general al Ministerului Afacerilor Interne, a încasat în 2020 peste 600.000 de lei, adică în jur de 50.000 de lei lunar, informează Adevărul.

Conform sursei citate, fostă şefă de cabinet a lui Emil Boc în perioada când era premier şi ex-secretar general al Ministerului Transporturilor, Ferencz a fost anul trecut în patru consilii de administraţie.

Bode are grijă să-și tragă secretara după el, la Ministerul de Interne. Astfel, din 22 ianuarie 2021, Ștefania Gabriella Ferencz, cunoscută drept „Blonda lui Boc”, va fi detașată, pentru o perioadă de 6 luni, în funcția de secretar general al MAI.

Mutarea Gabriellei Ferencz de la Ministerul Transporturilor la Ministerul de Interne s-a făcut la propunerea ministrului Lucian Bode, așa cum subliniam atunci.

Perioada de la Ministerul Transporturilor i-a adus Ştefaniei Gabriella Ferencz numirea în mai multe consilii, unde sunt plătite indemnizaţii generoase.

Citeste tot articolul : https://www.bugetul.ro/blonda-lui-boc-furata-de-bode-a-rupt-norma-peste-10-000-de-euro-pe-luna-pentru-secretara-mai/

Sursa foto :Ziaruldecluj.ro

Acest articol a fost citit de 297 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *