fbpx
Beatrice Mahler, detalii ULUITOARE: pompierul angajat la ‘Marius Nasta’ stă în concedii de 6 luni

Beatrice Mahler, detalii ULUITOARE: pompierul angajat la ‘Marius Nasta’ stă în concedii de 6 luni

Managerul Institutului ”Marius Nasta” a explicat că instituția are un pompier angajat, dar acesta este mai mult în concediu, în ultimele 6 luni.

”Până în acest moment nu au venit echipele ISU, echipamentul aparține celor de la ISU și ei vor decide în acest sens. În acest moment sunt controalele normale, dar ne bucurăm pentru faptul că pacienții și personalul medical nu au pățit nimic.

Pacienții care erau în unitatea mobilă sunt îngrijiți de medicii din unitatea mobilă. Sunt pacienți cu probleme grave, pacienți cu alte comorbidități, dar medicii sunt instruiți să aibă grijă de pacienți cu astfel de probleme.

Colegii mi-au explicat că s-a văzut fum, a existat o flacără, dar incendiul s-a stins foarte rapid, nu a fost utilizat nici măcar extinctorul din zonă. Există un pompier angajat la Institutul ”Marius Nasta”, dar de mai bine de 6 luni este în concedii, mă rog.”, a explicat Beatrice Mahler.

Acest articol a fost citit de 48 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *