fbpx
„Banii din PNRR sunt pentru reforme”, susține Secretarul de Stat al MEF. Silviu Mănăstire: Asta e noua sintagmă folosită de politicieni pentru ciordeală

„Banii din PNRR sunt pentru reforme”, susține Secretarul de Stat al MEF. Silviu Mănăstire: Asta e noua sintagmă folosită de politicieni pentru ciordeală

„Banii din PNRR sunt pentru reforme”, susține Secretarul de Stat al MEF. Silviu Mănăstire: Asta e noua sintagmă folosită de politicieni pentru ciordeală.

Jurnalistul Silviu Mănăstire constată, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, că „o anume Corina Atanasiu, SS la Ministerul Fondurilor Europene, i-a aplicat lui Cîțu o stângă direct sub centură explicându-i că banii din PNRR nu înseamnă străzi, autostrăzi sau ziduri, ci înseamnă reforme ”. Jurnalistul clasifică „reformele” ca fiind „noua sintagmă folosită de politicienii de la putere pentru a explica ciordeală după care nu rămâne nimic”.

„Operațiunea mumu Citu .

Încă premierul României ne-a povestit recent cum va construi el Autostrada Moldovei din banii europeni alocați prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

O anume Corina Atanasiu, SS la ministerul fondurilor europene, i-a aplicat lui Citu o stanga direct sub centura explicându-i ca nu se finanțează “drumuri și poduri” prin PNRR.

Banii aia o sa fie sifonați prin ONG-uri și firme de IT, clustere și consultanta userista, adică vor fi destinați pentru “reforme”, noua sintagma folosită de politicienii de la putere pentru a explica ciordeală după care nu rămâne nimic, nici măcar un podeț.

O alta combinație userista este cardeala numita “verde”, proiecte pe verde, adică tot felul de proiecte eco, energie eco, papa eco etc, in condițiile in care România este la propriu in mocirla, ca sa nu zic in rahat. Toalete in fundul curtii, spitale care ard, scoli mizere, șoselele patriei pe care mor anual jumatate din cei doborâti deja de Covid. Și lista e lunga și dureroasa.

Lista nevoilor țării, batjocorita de USL, PNL, PSD, PD-L, ALDE și care or mai fi fost pe la putere nu are însă nicio legătura cu agenda progresista a PLUSERE. Asta este o certitudine la fel ca moartea copilului căzut in latrina școlii undeva prin Iasi!

Iată ce ștacheta i-a aplicat madam Atanasiu marelui premier Citu:

“PNRR înseamnă în primul rând reforme, nu kilometri de asfalt sau construcţii. De aceea am atras atenţia. Sunt colegi din coaliţie care vin şi lansează astfel de idei, creşte nivelul aşteptărilor populaţiei şi nu este ok, pentru că la sfârşitul zilei s-ar putea să nu putem finanţa astfel de proiecte din PNRR, pentru că ele nu reprezintă o reformă

Aceşti bani (din PNRR – n.r.) nu înseamnă străzi, nu înseamnă autostrăzi, nu înseamnă ziduri, înseamnă reforme. Ştiu că unii parteneri din coaliţie au ieşit pe sticlă cu tot felul de mesaje, cum că aduc autostrăzi şi alte minuni din PNRR către Vrancea, către Focşani. Sunt nişte mesaje hazardate, nu sunt foarte apropiate de realitate

În momentul de faţă, ministrul Cristian Ghinea şi întreg ministerul suntem în discuţii cu Comisia Europeană să vedem dacă ne acceptă să băgăm autostrăzi şi alte investiţii de genul acesta”, scrie Silviu Mănăstire.

Sursa : https://psnews.ro/banii-din-pnrr-sunt-pentru-reforme-sustine-secretarul-de-stat-al-mef-silviu-manastire-asta-e-noua-sintagma-folosita-de-politicieni-pentru-ciordeala-505826/

Sursa foto :impactpress.

Acest articol a fost citit de 223 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva.Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *