fbpx
Atunci cand te crezi conte de USR !!! Rareș Bogdan îl taxează pe Barna după gestul cu ochelarii: Nu trebuie să fim conți și alte titulaturi de genul acesta

Atunci cand te crezi conte de USR !!! Rareș Bogdan îl taxează pe Barna după gestul cu ochelarii: Nu trebuie să fim conți și alte titulaturi de genul acesta

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a taxat dur gestul lui Dan Barna, care a chemat un funcționar al Parlamentului să îi ridice ochelarii. Liberalul spune că gestul liderului USR a fost „total lipsit de eleganță” și contrazice tot ceea ce dreapta a criticat ”la baronii roșii”.

Barna cu ochelarii, a fost un gest lipsit total de eleganță. Noi am arătat timp de 7 ani derapajele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, Mihai Tudose etc. Noi, dacă nu ne vom schimba atitudinea, dacă nu vom înțelege că nu trebuie să fim baroni, conți și alte titulaturi de genul acesta. Trebuie să înțelegem că oamenii așteaptă să fim alături de ei, iar dacă nu vom face asta vom pierde pariul cu istoria și în maxim 2 ani de zile își vor dori să plecăm de la guvernare.”, a spus Rareș Bogdan, la EvZ Play, în emisiunea moderată de Robert Turcescu.

Amintim că vicepremierul Dan Barna a fost autorul unui moment controversat care a avut loc în plenul Camerei Deputaților: și-a scăpat ochelarii pe jos și a chemat un angajat al Parlamentului să îi ridice. Întâmplarea a avut loc în ședința în care premierul a fost chemat să dea explicații despre bugetul pentru anul în curs.

In timp ce la microfon se afla președintele PSD, Marcel Ciolacu, Dan Barna stătea în bancă lângă Florin Cîțu. În imagini se vede cum copreședintele USR PLUS ascultă discursul liderului Opoziției și se joacă cu ochelarii. La un moment dat, scapă perechea de ochelari care cade de pe masă pe jos.

barna-ochelari

O consilieră a premierului îi face semn unui angajat al Camerei Deputaților. Acesta se apropie de banca în care stau membrii Guvernului și i se explică de ce a fost chemat. Dan Barna îi arată cu degetul unde au căzut ochelarii. Funcționarul îi ridică și îi pune înapoi pe masă.

barna

Sursa :psnews.ro

Acest articol a fost citit de 258 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *