fbpx
Atunci când ești la butoane, dar nu ai nici voce și nici talent și te apuci să faci aplicații marcă înregistrată USR-PLUS, dar se blochează la o oră dupa punerea în funcțiune

Atunci când ești la butoane, dar nu ai nici voce și nici talent și te apuci să faci aplicații marcă înregistrată USR-PLUS, dar se blochează la o oră dupa punerea în funcțiune

Mircea-Titus Dobre anunță că s-a BLOCAT platforma prin care cei din HoReCa erau despăgubiți. Nimic nou sub soare în USR-PLUS.

Fostul ministru al Turismului Mircea-Titus Dobre, actualul președinte al UGIR Constanța, a anunță că s-a blocat platforma prin care cei din industria HoReCa erau despăgubiți, la numai o oră după ce a fost lansată.Declarația acestuia lovește în modul defectuos în care cei de la USR-PLUS înțeleg să își facă treaba cu profesionalism. Departe de ei acest lucru ținând cont că au anunțat cu surle si trâmbițe DIGITALIZAREA ROMÂNIEI.

„Ca orice lucru gestionat de echipa USR-PLUS, nu mai funcționează”, spune acesta.

„La pomu’ lăudat să nu te duci cu sacu’! (de voturi…) Schema de despăgubire pentru #HoReCa trebuia a fost lansată astăzi, la ora 10.00. Ca orice lucru gestionat de echipa USR-PLUS, nu mai funcționează. La ora 11.00, aplicația pentru depunerea cererilor era blocată. Probleme sunt, din toate punctele de vedere: de organizare, de legalitate, de înțelegere a principiilor de funcționare a economiei.

Varză! Totul este haotic! Se iau cu mâinile de cap patronii afacerilor distruse de această gașcă de neprofesioniști, dar mai ales contabilii. Nu se poate încărca nimic deoarece în platformă nu se regăsește expertul în baza de date. Oare trebuie să fie doar “experții” celor de la USR-PLUS în această bază de date??? Ăstora nu le funcționează nimic, niciodată, iar oamenii lor – prezentați ca extra-mega-super-experți ne dovedesc, de fiecare dată, că nu știu să facă absolut nimic”, scrie Mircea Titus-Dobre.

Citește și : https://globalmedia.ro/actualitate/hai-la-lupta-dar-mai-asa-pe-slow-motion-motiunea-initiata-de-catre-psd-a-fost-ca-o-bula-de-sapun/

Acest articol a fost citit de 183 ori

Echipa Global Media nu a solicitat si nu a acceptat nicio forma de finantare din fonduri guvernamentale. Spatiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvaziva. Daca iti place ce facem, poti contribui si tu la sustinerea echipei Gobal Media si a presei libere.

Sustine Echipa Global Media

One thought on “Atunci când ești la butoane, dar nu ai nici voce și nici talent și te apuci să faci aplicații marcă înregistrată USR-PLUS, dar se blochează la o oră dupa punerea în funcțiune

  1. Platforma nu s-ar blocat după o oră. Aceasta n-a funcționat de la bun început. Principala problema a fost legata de adăugarea expertului contabil. Eu sunt expert și am aplicat pentru o firmă la care țin contabilitatea. La ora 10.00 am intrat pe platforma. Am reușit să aplic abia astăzi dimineața, după multe telefoane și emailuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *